2777
2789
عنوان

حاجت روایی

772 بازدید | 46 پست

دوستان نزدیک دو سال که دنیا رو سرم آوار شده . گره پشت گره . بدبیاری پشت بدبیاری . درد پشت درد . که هیچ کدوم هم دست من نیست بخوام رفع گرفتاری کنم . 

دعا یا نذر مجربی بهم معرفی میکنید ؟ 

خودم خیلی دعا ها خوندم . 

التماس دعا 

روزی دوبار زیارت عاشورا بخون یکی وقت سحر یکی زمان خواب 

معجزه میکنه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

چله یاسین و زیارت عاشورا

توسل به امام جواد و قمر بنی هاشم و خانم فاطمه زهرا 

ذرکر یاجوادالئمه ادرکنی

من بااینا حاجت گرفتم

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نماز استغاثه حضرت زهرا

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

چهله حق شناس .

نماز استغاثه به حضرت فاطمه و نمک

توسل به شهید ابراهیم هادی و خوندن زیارت عاشورا و دعای توسل و شستن مزار شهدا و مخصوصا شهدای گمنام .

نماز روز پنجشنبه .

چهره سوره الحشر 

۱۲۴ هزار صلوات .

ختم قرآن .

ان شاالله حاجت روا بشی 🤲✨

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

اینجوری نخوندم تا حالا . ممنون  از راهنماییت عزیزم . التماس دعا

انشالله مشکلت حل بشه عزیزم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
انجام دادم چندین بار    

ناامید نشو منم پارسال حالم درحدی بود که میخاستم به زندگیم پایان بدم ولی باهمین ذکرو دعا ها کم کم حالم خوب شد انشالله حال شماهم خوب شه🙂

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

چند بار بخونم ؟ یک بار به سختی خوندم 

۱۴ روز باید بخونی عزیزم .بله یکم سخته ولی مجربه

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
چهله حق شناس . نماز استغاثه به حضرت فاطمه و نمک توسل به شهید ابراهیم هادی و خوندن زیارت عاشورا و د ...

خیلی هاشون انجام دادم   . ممنونم از راهنماییتون . التماس دعا 

چهله حق شناس . نماز استغاثه به حضرت فاطمه و نمک توسل به شهید ابراهیم هادی و خوندن زیارت عاشورا و د ...

عزیزم 124 هزار صلوات برای یه حاجت میخونی؟ 

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته
ناامید نشو منم پارسال حالم درحدی بود که میخاستم به زندگیم پایان بدم ولی باهمین ذکرو دعا ها کم کم حال ...

فدات عزیزم . الههی حال دلت همیشه خوب باشه . التماس دعا