2777
2789
عنوان

مریضی مدام

89 بازدید | 8 پست

امسال عید بود من یه سرمایی خوردم یه هفته ای طول کشید و با کلی بدبختی خوب شدم دقیقاااااا سه چچهار روز بعد دوباره علائم داشتم یعنی هر چی که فکر کنین بدن درد گلودرد های وحشتناک که هیچی نمیتونستم بخورم تب و لرز عطسه و سرفه و ابریزش بینی سیستم گوارشمم به هم ریخته بود داااغون بودم قشنگ معلوم بود از اول مریضی گرفتم با هر بدبختی بود اینم گذشت هنوز دو سه هفته نشده بود که دوبااااره سرما خوردم از شنبه دوباره مریضم علائمش خوب میشه بعد دوباره دو سه روز بعد برمیگرده دکتر هم رفتم چیز خاصی نمیده قرص سرماخوردگی و استامینوفن و اینا میده حتی امپول هم داد و زدم الان قشنگ حساب کردم چهل و پنج روزه از سال جدید میگذره حداقل من ۳۰ روزشو مریض بودم خسته ام بسکه غذای پرهیزی و مریض و سوپ خوردم گلو دردم خوب شده بود دوباره امروز با گلودرد وحشتناک بیدار شدم چه کنم بدنم تقویت بشه از این مریضی در بیام 

میشه برای خوب شدن حال دلم دعا کنی؟ 

دقیقا من هستی منم از دیروز دوباره علایمم برگشته دیگه خجالت میکشم بگم سرما خوردم دارو اونقدر خوردم معده ام هم وحشتناک درد داره

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
دقیقا من هستی منم از دیروز دوباره علایمم برگشته دیگه خجالت میکشم بگم سرما خوردم دارو اونقدر خوردم مع ...

دقیفا الان معده درد هم به دردام اضافه شده مامانمم میگه تو همش مریضی انگار من خودم میخوام مریض باشم😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیفا الان معده درد هم به دردام اضافه شده مامانمم میگه تو همش مریضی انگار من خودم میخوام مریض باشم😶

من حتی آزیترومایسین هم استفاده کردم فایده نداشت

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من حتی آزیترومایسین هم استفاده کردم فایده نداشت

من سینوزیت شدید دارم ازیترو خوردم کلا معده و روده ام به هم ریخته بود مشکل عفونتمم حل نکرد دیگه قطعش کردم

من سینوزیت شدید دارم ازیترو خوردم کلا معده و روده ام به هم ریخته بود مشکل عفونتمم حل نکرد دیگه قطعش ...

اره منم وحشتناک کرده من سینوزیت نداشتم ولی فکر میکنم الان دارم چون عفونت زیادی دارم

اره منم وحشتناک کرده من سینوزیت نداشتم ولی فکر میکنم الان دارم چون عفونت زیادی دارم

من که دیگه سیتیریزین میخورم ابریزشم قطع بشه کل جعبه دستمالو تموم کردم همه هم از دستم شاکین

من که دیگه سیتیریزین میخورم ابریزشم قطع بشه کل جعبه دستمالو تموم کردم همه هم از دستم شاکین

گلم گوشهات هم عفونت کرده برای من زده به گوشهام

گلم گوشهات هم عفونت کرده برای من زده به گوشهام

میدونم خب ولی وثتی دارو میخورم فایده نداره بدتر عوارض داره چیکار کنم دیگه قوی تر از ازیترومایسن نداریم که