2777
2789
عنوان

کاربر

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 376 پست
بح بحححح😂😂🤌🏽

ومپایر میشه بری تاپیک آخرم لینکی ک گذاشتم گزارشش بزنی 

@پشمایحاجعبدالله  بزن لطفا

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به پیغمبر ندارم🤣🤣🤣همشون یا متاهلن یا زیر هجده سال🥲

شوهرت فامیل شوهرت 

خاااااک پسراتون چرا اینطورین 😐💔😂

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
ازم کوچیک تره ک کنسله عاقااا  ی بزرگ ندارین توفامیل سرمو میکوبم ب دیوارااا    🔪

نداریم🤪

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

@sadwory   @mim_min   @معدهعصبی   @دلبر_ناب_دلم   @گل__یاستون & ...

جم شین شب جمعه س جم شین 😂😂💔

والا منم ازدواجییم ولی بگیر نیستن😂💔 اطرافم چرا فامیل نداریم پسر  ینی یدونه ام نیس‌ خسیس نبا ...

بزار بازم فکر کنم🤔🤔🤔🤔🤔🤔نه نداریم🤣🤣🤣

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

نداریم🤪

خب نداشته باشین 😒

میرم شوشو کرمانشاهی میکنم اصن 

فامیل شوهرت خب😂😂

لنتی شوهرم پسر عمه امه🤣🤣🤣

اینجا چخبرا کی ب کیه  چطورین؟؟

گود بای پارتیه😂😂😂

هیچ میحرفیم منو ومپایر دنبال شوشو میگردیم 😂😂💔