2777
2789
عنوان

کاربر

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 376 پست
قبل از اینکه بهش بگم یه گونی پسته خریده آقایی_دست_و_دلباز_من# 😁😁♥♥

قربون آقایی خودمون 😂😂❤️

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کلا نینی سایت عاشقشه هم می‌تونه کلمات غیر مجاز بنویسه هم پروفایلاش سریع تایید میشه هم سایت براش درست ...

حرف درست نکن برای من

الان یه عده باور میکنن😐😐😁😁

در اعماق تاریــکی در انتظار نــور...✨

آبروی_از_دست_رفته😁# 😁

الان ملت فک میکنن دیوونه ایم بخدا😂😂😂

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
درست فک میکنن دیوانه هوتن البته😂😂♥♥

پشمااام چقدرررر سنگین بود😂😂

۱۰۰ هزار نفر بیشتر💃🏻 فالوور های شادمهر هم ۱۰.۵  میلیون هست بیا دست به دست کنیم بشه ۱۱ میلیون ...

فک نمیکنی از وقتی من هوتن هوتن کردم

فالووراش بیشتر شدن

مشکوک نیست؟؟ 😐😐😂😂💔

در اعماق تاریــکی در انتظار نــور...✨

سلام گلی♥️♥️♥️ منم چند روزه عین دزد ها میام سایت یه سر میزنم میرم😂😂😂

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

سلام گلی♥️♥️♥️ منم چند روزه عین دزد ها میام سایت یه سر میزنم میرم😂😂😂

نبودی کلا

منی ک بیس چاری اینجا پلاسم چن روز نبودم دلم تنگ شده بود😂❤️❤️😘

نبودی کلا منی ک بیس چاری اینجا پلاسم چن روز نبودم دلم تنگ شده بود😂❤️❤️😘

منم دلم برای همه تنگه‌ولی چاره چیه پسرم الان خونه است چند روزه بخاطرش گوشی دستم نمیگیرم🤦

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

منم دلم برای همه تنگه‌ولی چاره چیه پسرم الان خونه است چند روزه بخاطرش گوشی دستم نمیگیرم🤦

خونه نباشه کجا باشه😐

فقط منو اوج آسمانو😂😂😂

بیییکاررر 😂💔

خونه نباشه کجا باشه😐 فقط منو اوج آسمانو😂😂😂 بیییکاررر 😂💔

بیکار بیعار😕پسرم از هشت ماهگی خونه مامانم بود بیشتر وفتها 😂😂😂

بیکار بیعار😕پسرم از هشت ماهگی خونه مامانم بود بیشتر وفتها 😂😂😂

😐نکن عزیز من🤦‍♀️  الان چن ماهشه؟

کار و زندگی نداریم دیگه😂😂😂💔

@اوج_آسمان