2777
2789
عنوان

کاربر

| مشاهده متن کامل بحث + 2198 بازدید | 376 پست
به تو بدن دیگه😈 درخواست رو میگم منحرف🤣

عه درخواستو 😂

اوج آسمان میشناسع منو منحرفم دیگه😂💔

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط دعا کن سند خونش گرو بانک نباشه وگرنه باید بیاد ملاقات خصوصیت🤣

پرخاشگر شدم باید بیاد دیگه😂😂

یاد ایمان افتادم ب مادرش میگف بیاملاقات خصوصی پرخاشگر شده😂😂😂😂

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
بیا مغز جدید باید بندازی🧠

😂😂😂😂من بزارم هووم چیکار کنه وون از من بدتره 

@اوج_آسمان  

😂😂😂😂من بزارم هووم چیکار کنه وون از من بدتره  @اوج_آسمان    

وای گفتم که پسرا هنوز درخواست ندادن

الان تو یه تاپیک یکی گفته درخواست رابطه از همسر منم به شوخی نوشتم که آره دیگه شب جمعه است الان یکی درخواست داده😐

وایی اینقدر خندیدم آب رفت تو دماغت🤣😐

خفه نشی 😂😂😂

آهنگ مرتضی احمدی اگه اشتباه نکنم  میگفت وقتی هوو نداشتم چه روزگاری داشتم🤣

😂

@اوج_آسمان  

عزیز منه😘😘❤️❤️

وای گفتم که پسرا هنوز درخواست ندادن الان تو یه تاپیک یکی گفته درخواست رابطه از همسر منم به شوخی نوش ...

راس میگیا شب جمعس یادم نبود😂😂

تو خوبه من عفونت داشتم تاپیک زدم درخواست دادن 😐

منم با خاک یکسانشون کردم 😂😂