2777
2789
عنوان

اینجاا:)

63 بازدید | 12 پست

اینجا رابطه جن*سی رایگان است و عشق به جیبی پر از صورت حساب تبدیل شده است.

جایی که از دست دادن تلفن همراه بدتر از از دست دادی ارزش‌هایتان است. جایی که مد سیگار کشیدن و نوشیدن است و اگر این کار را نکنید، منسوخ شده‌اید. جایی که حمام تبدیل به یک استودیوی عکس شد و کلیسا مکان خالی برای چک کردن.

قرن ۲۱ جایی که مردان و زنان از بارداری بسیار بیشتر HIV می‌ترسند جایی که سرویس تحویل پیتزا سریع‌تر از آمبولانس می‌رسد.

جایی که لباس ارزش یک فرد را تعیین می‌کند و داشتن پول مهم‌تر از داشتن دوستان یا حتی خانواده است.

قرن 21 جایی که کودکان می‌توانند والدین خود را برای عشق مجازی خود رها کنند. جایی که والدین فراموش می‌کنند خانواده را برای یک شام هماهنگ دور میز جمع کنند و در مورد زندگی روزمره خود صحبت کنند زیرا مشغول کار با تلفن همراه خود هستند.

جایی که مردان و زنان اغلب فقط می‌خواهند روابط بدون تعهد داشته باشند و تنها "تعهد" آنها عکس گرفتن و ارسال در شبکه‌های اجتماعی با سوگند عشق ابدی است. جایی که عشق عمومی یا نمایشنامه شد.

جایی که پرطرفدارترین یا بیشترین فالوور با بیشترین لایک در عکس‌ها کسی است که به نظر می رسد شادی را هدر می دهد کسی که عکس‌های خود را در مکان‌های باحال و شیک در میان دوستی‌های خالی با «عشق‌های نامشخص» و «خانواده‌های ازهم گسیخته» پست می‌کند.

جایی که مردم مراقبت از روح، روح خالی را فراموش کردند و تصمیم گرفتند از بدن خود مراقبت و پرستش کنند. جایی که لیپوساکشن برای داشتن بدن دلخواه «دنیای هنر» ارزش بیشتری نسبت به مدرک دانشگاهی دارد.

جایی که یک عکس در ورزشگاه تعداد لایک‌های بسیار بیشتری نسبت به یک عکس در حال مطالعه با انجام کارهای خوب دارد.

قرن بیست و یکم، اینجا فقط اگر با «عقل» بازی کنی زنده می‌مانی و اگر با قلبت عمل کنی نابود می شوی!

-scirnce.and_technology

کاربری در تاریخ `1403/01/31`واگذار شده‌'تایپک های قبلو گردن نمیگیرم:)ببین کجا شدم اسیرِ تو؟:) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی شخصیت

تا آخر بخون حداقل 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

اشتباه متوجه شدم

اینکه‌ اشتباه متوجه شدی کار ندارم.

لاقل‌ بی احترامی‌ نمیکردی!

کاربری در تاریخ `1403/01/31`واگذار شده‌'تایپک های قبلو گردن نمیگیرم:)ببین کجا شدم اسیرِ تو؟:)