2777
2789
عنوان

لک بینی در هفته ۵ بارداری

647 بازدید | 28 پست

سلام دوستان اگر ممکنه سوال منو جواب بدید

من امروز ۴ هفته و ۴ روزمه از روزی که فهمیدم باردارم دل درد پریودی خیلی خفیف داشتم رفتم سونو چیزی ندید ساک هم ندید چون خیلی زود رفته بودم تازه بتام مثبت شده بود

امروز ظهر ۱ بار رفتم دستشویی یکم لک قهوه ای روشن روی دستمال دیدم بعدش دیگه ندیدم کسی بوده تجربه منو داشته باشه بچش سالم مونده باشه؟البته دل درد پریودی دارم میگیره ول میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان ۱۴ هفتمه تا هفته سیزده همش لک و خونریزی داشتم تا میتونی استراحت کن

اون روزی که فهمیدم باردارم از خوشحالیم کلی راه رفتم

رفتم خرید شوهرمو سوپرایز کنم از اون به بعد همش خوابیدم امروزم استراحت میکردم پاشدم برم ناهار بخورم احساس کردم یه چیزی ازم خارج شد

اون روزی که فهمیدم باردارم از خوشحالیم کلی راه رفتم  رفتم خرید شوهرمو سوپرایز کنم از اون به بع ...

چه چیزی ؟چیزی دفع کردی؟من از روز اولش افتادم رو لک اول فککردم پریوده تو خواب دیدم حاملم رفتم و مثبت شد دکترا گفتن احتمالا سقط شع یکی گف خارج از رحمه مردمو زنده شدم ۶ هفته فرستادنم سونو قلب نبود دوهفته استرس کشیدم رفتمو صدا قلبشو شنیدم دوباره ۱۱ هفتگی افتادم رو خونریزی شدی جوریکه براانتی که رفتم گفتن یه سونو ساده میخوام احتمالا بچه یامرده یا سقط شدا که دیدم خداروشکر سالمه اندازه یسال پیرم کردن استرس نده به خودت فقط استراحت کن زودتر از ۷ هفتم نرو سونو قلب

چه چیزی ؟چیزی دفع کردی؟من از روز اولش افتادم رو لک اول فککردم پریوده تو خواب دیدم حاملم رفتم و مثبت ...

عزیزم چه جالب منم خواب دیدم بیبی مثبت شده پاشدم زدم دیدم بله مثبته ۴ روز مونده به موعدم بتام ۴۲ بود ۲ روز بعد شد ۸۸ رفتم پیش یه دکتر بیشعور آزمایشامو پرت کرد گفت این خارج رحمیه پاشو برو

انقدر گریه کردم رفتم یه دکتر دیگه باز بتا داد روز موعد که دیروز باشه ۱۷۰ بود خداروشکر

من فقط یه لکه قهوه ای روشن دیدم امروز فقط با یه درد و تیر کشیدن خفیف

میخواسم عکس بزارم گفتم بدتون میاد خیلی نگرانم خیلی میترسم  خدا کنه طوریش نشه😔😔😔

عزیزم چرا سر ۴هفته رفتی سونو  فشار اوردی ب خودت اون دکتر نفهمم بخاطر پول سونو هیچی نمیگه

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

عزیزم اول بارداری درد داشتن خیلی عادیه همه درد دارن ولی بیشتر استراحت کن و چیز سنگین بلند نکن و غذاهای مقوی بخور...فقط الان ک حالت تهوع نداری تا میتونی بخور ک دو هفته دیگه شروع میشه و هیچ نمیتونی بخوری

من‌ توی ۵هفته م ۳روز پیش یه کم لک دیدم اولین ویزیتمو رفتم دکترم شونو کرد فقط ساک بارداری بود منم از موعدم که گذشت درد پریودی داشتم فکر نمیکردم باردار باشم بی بی چک زدم مثب بود الانم بهم شیاف داده با انوکسا و اسپرین امروز صب دوباره لک‌بینی دارم و دردای خفیف کمر و دل درد منم استرس دارم چون سابقه یه سقط دارم از قبل

عزیزم چرا سر ۴هفته رفتی سونو  فشار اوردی ب خودت اون دکتر نفهمم بخاطر پول سونو هیچی نمیگه

اتفاقا از پرسیدم گفت سونو واژینال مشکلی نداره الان گفتونه اصلا

هم شکمی کرد هم واژینال خودمم تعجب کردم

بمن پروژسترون نداد گفت تا ساک نبینم نمیدم قرار شد باز سه شنبه باز برم پیشش

اتفاقا از پرسیدم گفت سونو واژینال مشکلی نداره الان گفتونه اصلا هم شکمی کرد هم واژینال خودمم تعجب کر ...

انشالله ک قلبش تشکیل بشه استرس نداشته باش استرس باعث سقط میشه بسپار بخدا

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •