ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اووو حالا انگار چیشده من یمدت شوهرمو بلاک کرده بودم اینک فقط ی کراشه بعدم معلومه فهمید ک بلاکش کردی چیزش سوخت ک انق عصبی جواب داد
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
دقیقا بنظرت منم خوب جوابشو دادم؟ بیشور یجور رفتار میکنه که انگار نفعنیده ولی ضایعه که فهمیده
اره خوب جواب دادی ولی کاش نمیگفتی ک مهربونتر صحبت کن خودتو کوچیک نکن چون اونم بحثو با دادن استیکرتموم کرد
عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
اوهوم میدونم اشتباه کردم جمله آخرم خوب نبود استیکرش و هم فکر کنم به این معنا بود که بسه دیگه
دقیقا انگار فقط خاست حرفتونو تموم کنه تا ادامه ندی بنظرم تو ذیگ پیام نده ببین اون پیام میده یا نه
فکر نکنم وقتی معروفه چرا باید پیام بده.... البته خب جای شکرش هس که ج دوستامو تمیده ج منو میده قبلنا ...
خودتو کوچیک نکن حس آویزون بودن بهش نده بیخیال باش راستی کیه ک انق معروفه قیافش شبیه معین زندی بود