2777
2789
مردم کراش رو تبدیل میکنن  تو و من تبدیل میکنیم به دشمن😂😂

والا  دیدی😂😂 

من که میدونم این فهمیده بلاکش کردم چون دقیقا همون روز پیام دادم سین زدمیخواست ج بده زدم بلاکش کردم زورش اومده اینجوری جواب داده

بیکاره بی آرررر😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا  دیدی😂😂  من که میدونم این فهمیده بلاکش کردم چون دقیقا همون روز پیام دادم سین زدمیخ ...

واقعا چ لذتی تو بلاک کردن هست ک دخترا همش بلاک میکنن

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....

اووو  حالا انگار چیشده من یمدت شوهرمو بلاک کرده بودم اینک فقط ی کراشه بعدم معلومه فهمید ک بلاکش کردی چیزش سوخت ک انق عصبی جواب داد

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
اووو  حالا انگار چیشده من یمدت شوهرمو بلاک کرده بودم اینک فقط ی کراشه بعدم معلومه فهمید ک بلاکش ...

دقیقا بنظرت منم خوب جوابشو دادم؟

بیشور یجور رفتار میکنه که انگار نفعنیده ولی ضایعه که فهمیده

بیکاره بی آرررر😁

دقیقا بنظرت منم خوب جوابشو دادم؟ بیشور یجور رفتار میکنه که انگار نفعنیده ولی ضایعه که فهمیده

اره خوب جواب دادی ولی کاش نمیگفتی ک مهربونتر صحبت کن خودتو کوچیک نکن چون اونم بحثو با دادن استیکرتموم کرد

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
اره خوب جواب دادی ولی کاش نمیگفتی ک مهربونتر صحبت کن خودتو کوچیک نکن چون اونم بحثو با دادن استیکرتمو ...

اوهوم میدونم اشتباه کردم جمله آخرم خوب نبود 

استیکرش و هم فکر کنم به این معنا بود که بسه دیگه

بیکاره بی آرررر😁

اوهوم میدونم اشتباه کردم جمله آخرم خوب نبود  استیکرش و هم فکر کنم به این معنا بود که بسه دیگه

دقیقا انگار فقط خاست حرفتونو تموم کنه تا ادامه ندی بنظرم تو ذیگ پیام نده ببین اون پیام میده یا نه 

دقیقا انگار فقط خاست حرفتونو تموم کنه تا ادامه ندی بنظرم تو ذیگ پیام نده ببین اون پیام میده یا نه&nb ...

فکر نکنم وقتی معروفه چرا باید پیام بده....

البته خب جای شکرش هس که ج دوستامو تمیده ج منو میده قبلنا هم باهاش حرف زده بودم

مودبانه گف خفه شم😂😶🤐

بیکاره بی آرررر😁

فکر نکنم وقتی معروفه چرا باید پیام بده.... البته خب جای شکرش هس که ج دوستامو تمیده ج منو میده قبلنا ...

خودتو کوچیک نکن حس آویزون بودن بهش نده بیخیال باش راستی کیه ک انق معروفه قیافش شبیه  معین زندی بود

خودتو کوچیک نکن حس آویزون بودن بهش نده بیخیال باش راستی کیه ک انق معروفه قیافش شبیه  معین زندی ...

درخواست بده بهت بگم 

فعلا دیگه مقه قبل بهش پیام‌ نمیدم استوریهاشم چک نمیکنم یه هفته که بلاک بودم بازم حس آویزون بودن میکنه؟

بیکاره بی آرررر😁