من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
اقا تو یه تاپیک دیدم کامنت گذاشتی،راجب زگیله،از صب دارم دیوونه میشم.شوهرم ی چیزایی شبیه جوش دراورده نمیدونم زگیله یانه.اصلا ن خارش داره ن درد هیچی...تقریبا یه هفتس متوجه شدیم سیاه رنگه و اندازه عدس و کوچکتر ازون.گوشتی نیس.و شبیه خال هم نیس..میگه بخاطر اصلاح با تیغ اینجوری شده ولی نمیدونم دلم هزار راه میره...علائمش چیه
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
اصلا درد واینا نداره حتی رنگ التشم تغییرنکرده.حتی پمادی میزنیم ک زگیلارو ازبین میبره.اما اندازشون ن کوچک شده ن بزرگ شده و ن خودشون تعدادشون تغییر کرده...بنظرت واقعا زگیله یا چی
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪