2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سر پسردارشدنت کار خاصی کردی منم بکنم یه دختر دارم خسته شدم از حرف مردم وخانواده شوهر

عزیزم نه من کاری نکردم برای تعیین کردن جنسیت ولی تا جایی ک میدونم با رژیم غذایی پسرزایی میشه پسر اورد. زن داییم انجام داده بود بچش پسر شد. لبنیات نمیخورد تا جایی ک یادمه. ولی دقیق نمیدونم واقعا باید تحقیق کنی قبل اقدام اگه حتما میخوای پسر بشه

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
عزیزم نه من کاری نکردم برای تعیین کردن جنسیت ولی تا جایی ک میدونم با رژیم غذایی پسرزایی میشه پسر اور ...

خیلی کارا کردم یه سری داروهای شیمیایی رو کنار گذاشتم و رو ب گیاهی آوردم اما وضعیتم خوب نیس روز ۱۴ فولیکول‌های ریز حداکثر۱۰ نمیدونم دیگ چیکار کنم سردیجاتو کلا تاجایی ک میتونم حذف کردم و گرمیجات زیاد میخورم اما فعلا ک تاثیری نداشته

[QUOTE=337544858]من پلی کیستیکم  و اینایی که گفتی هم مصرف واسه بهتر شدن وضعیتتون کار خاصی نکردی ...

شما برای بارداری اقدام کردین؟

من سونو دادم دکتر گفت پلی کیستیک هستی

و گفت زودتر اقدام کن 

یادمه یک دوره قرص خوردم فکر کنم اچ دی بود 

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
شما برای بارداری اقدام کردین؟ من سونو دادم دکتر گفت پلی کیستیک هستی و گفت زودتر اقدام کن  یا ...

ددباز اقدام کردم نشد بدش چون میخوام پسر بشه میگن باید روز تخمک گذاری بشه ک تو تنبلی روز مشخصی تخمک آزاد نمیشه با دوفاستونم پریود میشم

ددباز اقدام کردم نشد بدش چون میخوام پسر بشه میگن باید روز تخمک گذاری بشه ک تو تنبلی روز مشخصی تخمک آ ...

اگر اقدام کردی و نتیجه نداده بنظرم وقت رو بخاطر جنسیت از دست نده 

من بار اول اقدامم باردار شدم ماه قبلش با کیت تخمک گذاری و سونو متوجه شدم روز ۱۷ و ۱۸احتمال تخمک گذاری خیلی بالاتره و ماه بعدش همون روزا اقدام کردم 

اگر اقدام کردی و نتیجه نداده بنظرم وقت رو بخاطر جنسیت از دست نده  من بار اول اقدامم باردار شدم ...

یه دختر دارم بخاطر اون میگم باوجود مشکلم پسرداربشم از حرف و حدیث مردم راحت بشم البت من روزایی ک اقدام کردیم ناخواسته شد و روزای نزدیک پریود بود برام دعاکن دو روزه بومادران شروع کردم بخوردن میخوام ادامه بدم تا پریودبشم 

اگر اقدام کردی و نتیجه نداده بنظرم وقت رو بخاطر جنسیت از دست نده  من بار اول اقدامم باردار شدم ...

نمیدونستم امکانش هست اون روزا تخمک گذاری بشه منم این ماه اون رواز کیت استفاده کنم ببینم چی میشه من همیشه۱۴پریودی رفتم سونو

یه دختر دارم بخاطر اون میگم باوجود مشکلم پسرداربشم از حرف و حدیث مردم راحت بشم البت من روزایی ک اقدا ...

فکر کردم اولین بارداریتون هست 

خب همون کیت تخمک گذاری رو استفاده کن نهایتا دو بار برو سونو ببین کدوم روز آزاد میشه 

فکر کردم اولین بارداریتون هست  خب همون کیت تخمک گذاری رو استفاده کن نهایتا دو بار برو سونو ببی ...

ببخشید میتونم بپرسم شما نی نی تون پسر شد یا دختر باوجود امپول زدن؟توجنسیت تاثیری داره امپول؟