ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم سر پسردارشدنت کار خاصی کردی منم بکنم یه دختر دارم خسته شدم از حرف مردم وخانواده شوهر
عزیزم نه من کاری نکردم برای تعیین کردن جنسیت ولی تا جایی ک میدونم با رژیم غذایی پسرزایی میشه پسر اورد. زن داییم انجام داده بود بچش پسر شد. لبنیات نمیخورد تا جایی ک یادمه. ولی دقیق نمیدونم واقعا باید تحقیق کنی قبل اقدام اگه حتما میخوای پسر بشه
عزیزم نه من کاری نکردم برای تعیین کردن جنسیت ولی تا جایی ک میدونم با رژیم غذایی پسرزایی میشه پسر اور ...
خیلی کارا کردم یه سری داروهای شیمیایی رو کنار گذاشتم و رو ب گیاهی آوردم اما وضعیتم خوب نیس روز ۱۴ فولیکولهای ریز حداکثر۱۰ نمیدونم دیگ چیکار کنم سردیجاتو کلا تاجایی ک میتونم حذف کردم و گرمیجات زیاد میخورم اما فعلا ک تاثیری نداشته
اگر اقدام کردی و نتیجه نداده بنظرم وقت رو بخاطر جنسیت از دست نده من بار اول اقدامم باردار شدم ...
یه دختر دارم بخاطر اون میگم باوجود مشکلم پسرداربشم از حرف و حدیث مردم راحت بشم البت من روزایی ک اقدام کردیم ناخواسته شد و روزای نزدیک پریود بود برام دعاکن دو روزه بومادران شروع کردم بخوردن میخوام ادامه بدم تا پریودبشم