2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یا مثلا خونه ی عمم دعوتیم مامانم توضیح داده که امتحان داشتم نتونستم بیام بعد زنگ میزنه گله گلی که چرا نیومدی خوب انتظار بی جاییه دیگه یه جوری ادمو تو رودواسی میزارن که معذرت خواهی کنی 

عزیزم تعارف و رودروایسی بزار کنار قشنگ عذرخواهی کن بگو امتحان واجبتر از مهمونیه بدون خجالت

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین
یا مثلا خونه ی عمم دعوتیم مامانم توضیح داده که امتحان داشتم نتونستم بیام بعد زنگ میزنه گله گلی که چر ...

معذرت خواهی نکن 

بگو کم سعادتی من بوده امتحان داشتم خیلی سخت بود باید میخوندم ولی دلم پیش شما بود عمه جون 

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
یا مثلا خونه ی عمم دعوتیم مامانم توضیح داده که امتحان داشتم نتونستم بیام بعد زنگ میزنه گله گلی که چر ...

این تعارف نیست

دعوت کرده نرفتی ی معذرت ساده بخواه

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!

یا دختر خالم خودش سال به سال خبر از من نمیگیره بعد من که بهش پیام میدم میگه اصلا نیستی تحویل نمیگیری خوب دوسدارم به جای توجیه که وقت نداشتم و اینا طوری که بهش بر نخوره بگم خودت سال به سال خبری نمیگیری  بعد ش خوبه من الان تماس گرفتم تازه زبونت هم دراز ه

یه چیزی یادت نره وقتی دعوت میشی صاحب خونه خیییییلی دلش میخواد که مهموناش بیان و وقت بزارن براش 

و مخصوصا هم خون ها مثل عمه که برادر زاده دوست داره برای همین گله میکنه 

مثلا قوم شوهر نیان ادم خوشحال میشه ولی هم خون فرق داره 

با احساس و مهربانی جواب بهشون بده

نه معذرت خواهی نکن، بگو خیلی دوس داشتم ببینمتون ولی متاسفانه امتحان داشتم، سعادتی نبود برسیم خدمتتون

خیام اگر زباده مستی خوش باش، با ماهرخی اگر نشستی خوش باش/ چون عاقبت کار جهان نیستی است، انگار که نیستی چو هستی خوش باش
یا دختر خالم خودش سال به سال خبر از من نمیگیره بعد من که بهش پیام میدم میگه اصلا نیستی تحویل نمیگیری ...

خوب همینو بهش بگو اگر هم سنین مهم نیست