2777
2789
عنوان

حق با کیه

75 بازدید | 10 پست

ما تو یه خونه مستجریم و خونه نسبتا بد نیست اما مشکل زیاد داره 

مثلا یکی از مشکلاتش اینه من هر صبح با سردرد اول صبح از خواب میپرم و یا حالا دوباره خوابم میبره یا کل اون روز خسته ام حتی دوباره هم خوابم ببره سردردم زیاد تر میشه 

حالا سر چی سر ؟؟اینکه پرنده های چاهی میان دم پنجره من و سر صدا میکنن میگم یه کاری براش بکنید اما هیچ کاری نمیشه کرد 

یکی دیگه هم که خیلی منو اذیت میکنه مشکل آبه بخاطر اینکه طبقه آخرین آب بشدت ضعیفه 

و خونه گرم و سرد شدنش رو روال نیست 

نیاز های روزانه امون خواب آرامش و سر و صدا و همسایه کلا وضعش خرابه 

خب حالا چون صاحب خونه اشناست و یکم کمتر گرفته ما باید اینجا رو تحمل کنیم ؟؟

من به مامانم میگم بریم اما اون چسبیده به این خونه حق با کیه من یا مامانم ؟

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

حق با اونیه که اجاره خونه میده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

نمیشه گفت حق با کیه . چون خانواده و وضع در آمد و هزینه ش رو نمیدونم . نمیدونم دلیل اینکه از این خونه نمیرید فقط بحث آشنا بودنه یا بحث مالی یا ... ولی پرنده ها رو که نمیشه کاری کرد اما برای فشار آب میشه پمپ و منبع آب گذاشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق با اونیه که اجاره خونه میده

بابام میده ولی توجه میکنه به اینکه ما چی میگیم 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

نمیشه گفت حق با کیه . چون خانواده و وضع در آمد و هزینه ش رو نمیدونم . نمیدونم دلیل اینکه از این خونه ...

اتفاقا گذاشتن اما خب هنوز بده 

اون اصلا هیچی من همیشه سردرد دارم 

این بخاطر چند تومنه اخهه 

سردردت باید علتشو پیدا کنی بخاطر صدای پرنده که آدم سرد درد نمیشه اونم همیشه 

من از خواب بپرم سردرد میگیرم 

منم صبح با صدای پرنده از خواب بیدار میشم وخدارو هزار بار شکر میکنم 

چرا ؟

چون قبلا جای بودم که صدای بوق ماشین اعصاب برام نذاشته بود حالا خیلی خوشحالم

اها پس اومدی یه جا بهتر 

من اتاق قبلیم کلا سکوت بود