2777
2789

من حدودا پاییز و اینا بود از یه پسری خوشم میومد که محل کارش بالای خونمون بود و من نمیدونستم اون پسره پسر همسایمون هم هست یه چند متر پایین تر از خونمون و خب یه بار هم توی محل کارش به خاطر یه کاری دیدمش و باهاش حرف زدم بعد یه روز دیدم داره از سرکار میاد من هم میخواستم برم خونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زود بگو دیگه

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

اون اومد رد شد رفت من نگاه نکردم ببینم خونشون کجاست خلاصه یه چندباری همینجوری تو مسیر دیدمش یه روز کرمم گرفت که ببینم خونشون کجاست اومد رد شد منم دم در بودم که الکی زنگ خونمون رو میخوام بزنم وایسادم تا رفت دم در خونه شون همین که کلید انداخت برگشت نگاه کرد دید من هنوز نرفتم داخل و دارم اونو نگاه میکنم منم سریع رومو برگردوندم بعد روز بعدش ساعت ۷ و نیم اینا که می‌خواست بره سرکار خبرم رفتم توی بالکن که ببینم از کدوم در بی صاحابی میاد بیرون خونش کدومه همین که اومد بیرون دوباره با من از تو بالکن چشم تو چشم شد

یعنی قشنگ از رفتار خنگممم فهمید که من منتظر اون بودم و شانس بدتر اینکه دیگه از اون روز به بعد ندیدمش چون  از در پشتی شون دیگه میرفت سرکار و اون پسره بردار زاده دوست مامانم بود و فهمیدم که زن داره یعنی نقد حالم گرفته شدددد که خدا میدونه😭

بعضی وقتا با خودم میگم نکنه الان پیش خودش فک می کنه دختره میدونست زن دارم و چشمش دنبال من بود به خدا من اصلااا از این موضوع خبر نداشتم خودش هم حلقه تو دستش نبود

اوو شت زن داشته طرف🤦🏻‍♀️ حالا دیگه گذشته بابا، مهم نیست دیگه بهش فکر نکن

آخه همسایمونه  تازه اومده بود اونجا  من از اون روز به بعد دیگه ندیدم از جلو خونه ما رد بشه بره سرکار و میرفت از در پشتی دیگه آدم روش نمیشه ببینه اون رو از خجالت