2777
2789
عنوان

نی نی سایت شده پره بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 33 پست
روز به روز هم بيشتر میشن

منقرض شین تروخدا

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تصورم از دخترای فرفری و خراب کردی 

خدا رو هزااار مرتبه شکر

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

نه# به حضور دختر بچه ها

نه# به حظور مذکر های مریض

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

شما با حضوره مردا موافقی؟ 

نه بابا. اگه طرف آدم حسابی باشه مشکلی نیست ولی به نظرت یه آدم حسابی تو سایت راهنمای بارداری و بچه داری میاد؟

نه بابا. اگه طرف آدم حسابی باشه مشکلی نیست ولی به نظرت یه آدم حسابی تو سایت راهنمای بارداری و بچه دا ...

حرفه منم همینه..منم میگم هیچ ادمه سالمی نمیاد تو سایته زنونه. 

این کاربری تعلیق شده.
امروز تو چندتا تاپیک دیدم خیلی خوشم اومد ازت😌🐥❤️

منم همین مهربونم دل به دل راه داره 🥺♥️♥️

حرفه منم همینه..منم میگم هیچ ادمه سالمی نمیاد تو سایته زنونه. 

واقعا سایت بارداری و حرفای زنونه و حتی خاله زنک طور چه جذابیتی برای یه اقا میتونه داشته باشه 

من اقایون اطرافم اکثرا سرکارن و بعد هم اگه گوشی بگیرن دستشون نهایت اخبار چک میکنن با گوشی یا برنامه های دیگه 

اصلا عجیبه برام که یه آقا بیاد همچین سایتی 

من خودم روم نمیشه کسی بفهمه اینجا عضون به عنوان یه دختر...

از همون روزی که اینجا عضوم این بحث حضور مذکر و‌مونث به جایی نرسیده دیگه خسته کننده هم شده

بیخیال دیگه 

بعدشم اینجا اولاش سایت بارداری بود الان شده شبکه اجتماعی 

من اومدم از اینجا همسرم رو هم پیدا کردم و ازدواج کردم و ...

زندگی ادامه داره

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن