2777
2789

میشه منو روشن کنید

اگه اشکال نداره که هیچ 

ولی اگه برای غسل مشکل داره پس اگه شخص باردار بشه که بچه تو حالت حیض و جنابت تشکیل شده و رشد میکنه که.... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

باطله باطل

🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴   جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

لاک و کاشت مانع رسیدن اب هستن پس وضو و غسل باطله

همچنین اون نطفه همون چیزیه ک تو فکرته

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
2804
اون نطفه چی میشه؟

در احکام چیز خوبی درموردش ننوشته

منم اینجا نمیگم ک جو متشنج نشه

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
در احکام چیز خوبی درموردش ننوشته منم اینجا نمیگم ک جو متشنج نشه

درباره احکام غسل که بله درسته غسل به گردنشه و پدر و مادر در حال پاکی نسبت به غسل بچه دار نمیشن و اصلا خوب نیس

ولی اگر منظورتون درباره حلال زادگی هست که باید بگم بچه ای که از پدر و مادرش به دنیا بیاد تحت هر شرایطی حلال زاده اس

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
2805

همونایی که می گویند روضه‌خوانی برا امام حسین علیه السلام نگیرید بدید به فقرا 

ایکاش به اینا هم می گفتن پول کاشت ناخن و مژه پرتز تتو رو بده فقرا 

اگه اینجور میشد دیگه تو ایران فقیر نداشتیم

2801