2777
2789
تلفنیه خودش بهت نگفت دلیل این کاراش چیه چرا انقدر دنبال اینو و اونه؟

گفت درحال طلاق بودیم منم دیگه شیطون گولم زداوووف تاراجون من بخاطربچه هام موندم یه بارپولاش روبه بهدداده میترسم یه بهردیگه هم خرج زنابکنه به نظرت الان خرج زناخم میکنه ؟

فقط خدا❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت درحال طلاق بودیم منم دیگه شیطون گولم زداوووف تاراجون من بخاطربچه هام موندم یه بارپولاش روبه بهدد ...

اره 

خرجتو ببر بالا وقتی شوهرت انقد داره خرج زنای مردم کنه توام بهترین چیزارو واسه خودتو بچهات بخر جوری پول براش نمونه پولم نداشته باشه هیچکس سمتش نمیاد

نیدونم اولیو کلا مرد خنثی ای هست  باز میاد سمتت محلش نزار احساس میکنم مرد زندگی تو نیست اره چکت ...

@تارااحمدی دوستش که همکارش هست متوجه اینکه این آقا از من خوشش آمده شده؟یعنی حس می کنی این آقای خوبی نیست؟چون گفتی مرد زندگیت نیست و محلش نزار پرسیدم،مرد زندگی من کیه؟خصوصیات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

اره  خرجتو ببر بالا وقتی شوهرت انقد داره خرج زنای مردم کنه توام بهترین چیزارو واسه خودتو بچهات ...

میشه برا منم بگین ؟

دبیری قبولم یا اموزش ابتدایی ؟

حسش بهم چیه ازدواج داریم ؟ میشه هرچی راجبش حس میکنین بگین 

.

این اصلا ربطی به حس شیشم نداره بنظرت اگه با اینو اون باشه میشه خرج نکنه؟؟؟؟؟؟اصلا زنا چرا با شوهرت د ...

اخه الان میگه ورشکستم خونه روفروخته اوره اجاره می خواستم بدونم الانم خرج میکنه ؟

فقط خدا❤️❤️❤️
نیدونم اولیو کلا مرد خنثی ای هست  باز میاد سمتت محلش نزار احساس میکنم مرد زندگی تو نیست اره چکت ...

@تارااحمدی دوستش که همکارش هست متوجه اینکه این آقا از من خوشش آمده شده؟یعنی حس می کنی این آقای خوبی نیست؟چون گفتی مرد زندگیت نیست و محلش نزار پرسیدم،مرد زندگی من کیه؟خصوصیات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

اخه الان میگه ورشکستم خونه روفروخته اوره اجاره می خواستم بدونم الانم خرج میکنه ؟

ببین بنظر من اگه با کسی باشه صدرصد خرج میکنه 

یکی از اشناهای ما وضع مالیشون اوکی بود از خاوانده خوب نبودن مرده خودشو گرفته بود هی سفر خارج اینور و اونور به زنشم خیانت میکرد ورشکست شده بود هیچی نداشت باز میرفت کار میکرد واسه زنا خرج میکرد زنو بچشو فرستاده بود نونه پدری خودش میگفت پول ندارم خونه بگیرم

چی قبول میشم دبیری یا اموزش ابتدایی ؟ در نهایت ازدواج میکنیم با هم ؟ به چی سخت نگیرم ؟

قبولیتو نمیدونم 

ازدواج ندارین در نهایت علاقه تو بهش کم میشه میزاریش کنار

به رابطه به پسره انرژی صرفش نکن  

بکن نکن بهش نگو