2777
2789
@تارااحمدی   عزیزم من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟بعد از اینکه من آقای ج را رد کردم چه حسی داشت؟ ...

نیدونم اولیو کلا مرد خنثی ای هست  باز میاد سمتت محلش نزار احساس میکنم مرد زندگی تو نیست اره چکت میکنه 

دوستش متوجه چیشد؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نیدونم اولیو کلا مرد خنثی ای هست  باز میاد سمتت محلش نزار احساس میکنم مرد زندگی تو نیست اره چکت ...

@تارااحمدی‍  دوستش که همکارش هست متوجه اینکه این آقا از من خوشش آمده شده؟یعنی حس می کنی این آقای خوبی نیست؟چون گفتی مرد زندگیت نیست و محلش نزار پرسیدم،مرد زندگی من کیه؟خصوصیات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

نیدونم اولیو کلا مرد خنثی ای هست  باز میاد سمتت محلش نزار احساس میکنم مرد زندگی تو نیست اره چکت ...

عزیزم به منم میگی امیرحسین برمیگرده حسش بهم چیه؟

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
اره  رفتارتو درست کن کمتر داد و بیداد کن به خودت برس نسبت بهش بی تفاوت نشو  ولی زیادم محب ...

فدات شم یعنی الان باکس هست ؟ شوهرم فکرکنم تنوع طلبه یاربطی به اخلاق من داره ؟

فقط خدا❤️❤️❤️
عزیزم من ناراخت نمیشم میشه بگی باکسی هست الان ؟

من حسم میگه  در ارتباط با دخترا یعین حرف میزنه ولی کسیو ثابت نداره

گلم بازم ممکنه حرف من اشتباه باشه همرو در نظر بگیر خودتو واسه حرفای من سر سوزن ناراحت نکن

من حسم میگه  در ارتباط با دخترا یعین حرف میزنه ولی کسیو ثابت نداره گلم بازم ممکنه حرف من اشتبا ...

تاراجون  ممنکن ازجوابت برلی مم عادی شده کاراش اخرین بارمچشوگرفتم قرارازدواج گذاشته بوداون موقع درحال جدایی بودیم منم چتاش رودیدم نگه داشتم چندبارم مچشوتوروبیکاگرفتم می خوام بدونم تلفنیه یاحضوری ؟

فقط خدا❤️❤️❤️