2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 67 پست
والا ما هم عاشقانه ازدواج کردیم و عاشقیم 😉  ولی به قول معروف حساب حسابه ، کاکا برادر  ا ...

ایشالا 

ولی خب قبول کنیم رسم غلطه 

شما فک کن یکی با برادر خودتون ازدواج کرد بعد چند ماه جدا شذ انصافه پسره همه پس انداز عمرش رو بده دختره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن هایی رو دیدم ک با هزار تا بدبختی طلاق گرفتن ولی رو پای خودشون وایسادن نه زندگی رو زهرمار  بچه هاشون کردن نه چیزی

یارو میگه من بخاطر بچه هام طلاق نمیگیرم ببخشیدا ولی به نظر من شما خیلی اشتباه میکنی شمالی ک فردا یهو قرار به بچه بگی من بخاطر شما طلاق نگرفتم طلاق بگیر زحمتت 

اون بچه قرار بزرگ بشه نزار جایی بزرگ بشه ک یه روز خوش نمیبینه  هر روز دعوا میبینه  

درسته ولی خب یه زن چرا باید این همه خودش رو دست کم بگیره من نمیتونم درک کنم یه زن این همه بدبخت و م ...

خب همه که شرایط کار کردن ندارن 

ما یه همسایه داریم ، بیچاره یه دختر نه ساله داره و یه پسر چهار ساله . شوهرش معتاد شد و دست بزن پیدا کرد و خیانت پشت خیانت ، یه مرد محترم و با شخصیت و با عرضه‌ای بود ولی خب شد به عوضی بالفطره . اصلاً زن و بچه‌اشو ول کرده معلوم نیست کجا میره و میاد !؟ زن بیچاره از غم و غصه پارکینسون گرفته و خانواده مرفهی هم نداره که بتونن حمایتش کنن . نمیتونه طلاق بگیره چون به پول شوهرش احتیاج داره و مهریه قابلی هم نداره و نمیتونه کار هم کنه چون به شدت مریضه 

حالا هر کسی یه عقایدی دارع ولی به نظر من ازدواج میکنی ک زندگی کنی درسته کلا زندگی پر از چاله و دره و تپه هست 

ولی خب از نظر من مهریه زیاد هم اشتباهه هم اینکه اگه واسه زندگی رفتی سعی کن تو همون دوران دستت تو جیب خودت باشه اصلا فردا شوهرت مرد خونوادش  گفتن فلان بگو خدا رو شکر از همون اول دستم تو جیبم بود و خدا شوهرم رحمت کنه مهریم هم فداش

البته میگم به ادمش ربط داره باز