2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 67 پست
ب بزرگی کوچیکی‌نیس عشق چیز عجیبه  من انواع اقسامش رو دیدم ولی باز نمیتونم اینکارو کنم  & ...

تو عاشقی اونم عاشق 

یهو بعد از سه سال زندگی عاشقانه یهو میبینی عه عشقم شوهرم تمام وجودم بهم خیانت کرده تمااااام رشته رشته سلول بدنیت فرو میریزه پودر میشه

اون وقت چی میگی چیکار میکنی

این اتفاق برای من افتاد

خیلی عجیب غریب هم نیستیم یعنی از نظر مالی چهره تحصیلات همه اوکی مثل همه 

ولی دیدی چی به روز من اومد 

.
ب بزرگی کوچیکی‌نیس عشق چیز عجیبه  من انواع اقسامش رو دیدم ولی باز نمیتونم اینکارو کنم  & ...

والا ما هم عاشقانه ازدواج کردیم و عاشقیم 😉 

ولی به قول معروف حساب حسابه ، کاکا برادر 

اتفاقاً به نظرم دختری که مهریه نداره ، ارج و قربی نداره . 

وگرنه ما هم که مهریه داریم ، نه قصد طلاق داریم و نه به گرفتن مهریه دل خوش کردیم . ایشالا که هیچ دختری کارش به این چیزا نرسه ولی خب ... دوره زمونه بدیه 😊 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو عاشقی اونم عاشق  یهو بعد از سه سال زندگی عاشقانه یهو میبینی عه عشقم شوهرم تمام وجودم بهم خی ...

من بالا پیام هام گفتم هرچی خریداری میشه بعذ ازدواح باید نصف نصف باشه

مهریه گرفتی؟

من بالا پیام هام گفتم هرچی خریداری میشه بعذ ازدواح باید نصف نصف باشه مهریه گرفتی؟

طلاق نگرفتم 

اگه بگیرم بله میگیرم

برین تو زندگی متوجه بی رحم بودن روزگار میشین حالا من تا صبح روضه بخونم

ان شالله خوشبخت بشی

.
کسی ک در عذاب باشه جونشو میگیره فرار میکنه ب جز تعداد معدود

اتفاقاً خیلی ها هستن که از خداشونه بتونن طلاق بگیرن 

اما این کارو نمیکنن ، میدونی چرا !؟ چون هیچ پشتوانه مالی ندارن . نمونه‌اش که تو همین نی نی سایت زیاده 

اینا یا مجبور میشن بسوزن و بسازن یا کارهای عجیب غریب دیگه 

تو عاشقی اونم عاشق  یهو بعد از سه سال زندگی عاشقانه یهو میبینی عه عشقم شوهرم تمام وجودم بهم خی ...

الهی بگردم ... 😥 

من عاشق ترینایی دیدم که تموم وجودشون رو تنفر پر کرده 

درسته که نباید با این طرز فکر زندگی کرد و بدبین شد 

ولی خب ... احتیاط شرط عقله 👌

اتفاقاً خیلی ها هستن که از خداشونه بتونن طلاق بگیرن  اما این کارو نمیکنن ، میدونی چرا !؟ چون ه ...

درسته ولی خب یه زن چرا باید این همه خودش رو دست کم بگیره من نمیتونم درک کنم

یه زن این همه بدبخت و محتاج هس ک باید حتما کسی ک عذابش میده و هر روز کتکش میزنه رو تحمل کنه بخاطر اینکه پشتوانه نداره؟