دوستان دیروز رفتم سونوگرافی بهم گفت کیست داری ولی خفیف خودمم دوتا بچه دارما ولی پریودام انقد نامنظمه از یر کیست و اینم بگم ازمایش داده بودم عفونت ادرار هم دارم یه درمان راحل بهم بگین پریودام منظم شه مردم بخدا چیکار باید بکنم اصلاح سبک کنمیادچی😭😭
منم کیست داشتم ۱ ماه دارو مصرف کردم رفت . بعد الآنم منظومه پریودام اونموقع رو درست یادم نمیاد
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
به منم دارو داده میشه بگید اسمدارو هایی که بهتون داده بود چیا بودن برا من ۴ تا امپول هم داده گفته ه ...
اسم داروها یادم نمیاد اما اون آمپول ها برای اینه که پریودتون بیاد منم رفتم دکتر میخواست آمپول بنویسه گفت این برای پریودیته گفتم فکر کنم پریود شدم نیازی نیست دیگه بقیش هم برای کیست داد .
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
میفهمم اما نگران نباشید درست میشه همچی خدا بخواد🤲🏻
انشالله سریع درست میشه