2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
من که دفع کردم بجای جذب ، اینقد بهش فکر کردم ، دفع شد🤣🤣🤣🤣🤣

منم همینطور

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

برای ازدواج باشه نه 

حتی با جادوی سیاه هم نمیشه ( بره پیش جادوگر حرفه ای ،،، یا بره پیش دعانویس قرآنی حرفه ای ) 

طرف باید در قسمت و طالع شخص باشه : 

( ازدواج تماماً قسمته و ربطی به ظواهر نداره ( اتفاقا به باطن و اخلاق اینام ربطی نداره ازدواج طالع و قسمته و به حروف ابجد ربط داره ) 

ملاک اسم شناسنامه ای طرفین و مادرانشان هست اما اسم شناسنامه ای تفاسیری داره یعنی این عکس 

البته این اسکرین که گذاشتم برای برنامه ی " نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام " هست که از بازار نصب کردم که به نام پدر هم نیاز برای به دست آوردنِ پاقدمِ نام ( خوش قدم یا خنثی قدم یا بد قدم ) برای بقیه ی محاسبات نام شخص و مادرش نیازه مثل همین نام فرزند بر اساس ابجد _ ارزیابی نام " مثلا اشرافی ، عالی ، مثلا عرفانی ، متضرر ،‌،،، یا محاسبه ی قسمت در ازدواج

2804
بله 😊 من همسرم رو همراه با تمام ویژگی های خوب و بدش و شغلش و هرچی که بوده و هست جذب کردم  همش ...

عشقتون ابدی و پایدار احتمال زیاد شما در طالع و قسمت هم بودین .

اسی کسی رو میخواد که هم اکنون میبینتش شاید قسمت هم باشه شاید نباشن

2805
واسه من رفت زن گرفت عروسی کرد

چون در قسمت و طالع هم نبودین 

اگه مجردین : چله های بخت گشا انجام بده " همه ی چله های بخت گشا رو انجام بده مخصوصا ختم یس نخودکی " جهت یه ازدواج خوب و موفق " 

من در کاربر آلتادین تاپیک اولم چله های باطل سحر و چله های بخت گشا دارم 

فقط اولین روزی که میخوای بخونی اون روز نباید روز قمر در عقرب باشه و پریود هم نباش " بقیه ی روزها مهم نیست روز قمر در عقرب باشه یا پریود باشی " = روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن هم ایام نحس هست و شدت نحوست اون روز حتی از ایام قمر در عقرب هم بیشتره و به همبن خاطره که نماز آیات واجب سده تا نحوست اون روز با عبادت و سجده خنثی بشه 

2801