2777
2789
عنوان

نظرتونو بگید

62 بازدید | 14 پست

خانوادم چند وقته دنبال زمینن که بسازن یا خونه بگیرن 

مامانم مال باباشو گرفتع بابامم یه ماشین داشت و خونمون و داداشمم یه ماشین میخواستن بدن یه خونه دو طبقه بگیرن یا زمین بگیرن بسازن تو این چند روزه تقریبا دهتا بیشتر خونه و زمین رفتن دیدن وقتایی که من مدرسه بودم🥲امروز خیلی ناراحت شدم گفتم چرا پس وقتی من نیستم میرید داداشم گفت مدرسه نمیرفتی بابامم گفت اصلا نه به داره نه به باره مامانمم اولش گفت فقط رفته بودیم بیرون هوا بخوریم بعد فهمیدم اصلا نباید میگفتم فقط خودمو سبک کردم غروبم فهمیدم از ظهر قرار بوده بخرن و خریدن حتی نمیدونم خونس یا زمینه😂

الان بابام گفت گرفتیم زمینرو ها گفتم مبارک باشه از ظهر تا حالا فقط میخوابم بلکه گریع نکنم کسی بیاد

حس میکنم خیلی بی ارزشم یا شاید بخاطر اینه که من قرار نیست پولشو بدم دیگه چرا باید ببینم

چقدر حس مضخرفیه بین خانوادت غریبه باشی ایشالله هیچکس تجربش نکنه

توروخدا دعا کنید سال دیگه کنکور دارم خوب بدم و برم🙂

چه حساس زمین که دیگه دیدن نداره

همسرم اولین خونمونو بدون حضور من خرید تازه بعد چند روز رفتم دیدم😆

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی طبیعیه؟😂 چرا من نمیتونم ناراحت نباشم 

اره بابا بیخیال

بعدا که معامله کردن میبرن میبینی

صورت خوشیم نداره اولش که با بنگاهی میرن سر بزنن شماهم بری

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

من و ابجیم هم درس داریم مامانم و بابام و داداشم میرفتن . البته میگفتن چون حتمی نیست هنوز هر کدوم قطعی شد شما هم بیاد نگاه کنید . ناراحتی نداره . نگران نباشید همچین درست میشه . اینو گفتم ی وقت فکر نکنید تنها هستید 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

اره بابا بیخیال بعدا که معامله کردن میبرن میبینی صورت خوشیم نداره اولش که با بنگاهی میرن سر بزنن ش ...

اخه سه نفری فقط من زیادی بودم؟🥲

ولی مرسی بابت دلداریت❤️‍🔥❤️‍🔥

من و ابجیم هم درس داریم مامانم و بابام و داداشم میرفتن . البته میگفتن چون حتمی نیست هنوز هر کدوم قطع ...

ولی اینا نیم ساعت لعد قرار محصر داشتن و به من گفتن هنوز نه باره نه به دار😂

میدونی حق دارن چون من قرار نیست پیششون باشم به هرحال پسرشون مهمتره😂

ولی اینا نیم ساعت لعد قرار محصر داشتن و به من گفتن هنوز نه باره نه به دار😂 میدونی حق دارن چون من ق ...

اره ابنکارشون درست نبوده واقعاااااا😒

کی گفته پسرشون مهمتره ؟! اول از همه شما باید در نظر خودت مهمترین شخص زندگیت باشی ثانیا نباید خودتو دست کم بگیری چون اینحوری بقیه رفتار مشابه نشون میدن ( البته به جز خانواده ) 

از دستشون ناراحت نباش شاید واقعا نمیدونن داری اذیت میشی سر این موضوع  اما خب میتونی به روشون بیاری اگه میخوای اگه نه هم خودتو بزن به بی‌خیالی 🌸

از راه دور بغل 🤭🌸

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

اره ابنکارشون درست نبوده واقعاااااا😒 کی گفته پسرشون مهمتره ؟! اول از همه شما باید در نظر خودت مهمت ...

قربونت بشم من اخه❤️‍🔥❤️‍🔥🤗

ارخ این چند روزه هم خودمو زده بودم به بیخیالی دیگه ظهر طاقت نیوردم از الان به بعدم میزنم به بیخیالی خواستن ببرنم ببینمم نمیرم بهمونه میارم🙂اینجوری بهتره

قربونت بشم من اخه❤️‍🔥❤️‍🔥🤗 ارخ این چند روزه هم خودمو زده بودم به بیخیالی دیگه ظهر طاقت نیوردم از ...

خدا نکنه عزیزم 🌸

میفهمم چی میگید . اره حق داری . انشالله خیر و صلاح پیش بیاد برات 💕

مرسی💫

خواهش عزیزم 💕

همچنین شما با قاب مهربونتون که لایقشه✨

فدااااتون عزیزم 😍🌹