2777
2789
عنوان

بچه ۹ ماهه از تخت افتاد

168 بازدید | 16 پست

سلام خانما بچم عصری رو تخت خواب بود دورشم بالشت گذاشته بودم دستم دم در بند بود اومدم دیدم از تخت افتاده رو سرامیک و گریه میکنه مردم وزنده شدم..یکم گریه کرد و آروم شد دیگه هم چیزیش نبوده اما میترسم میگم نکنه خون تو سرش لخته بشه خدایی نکرده..چون خورده رو سرامیک...هیچ حالت بدی هم نداشته تا الان

چقدم غلت میزنن تو این سن ،بچه های من کل خونه رو غلت میزنن تو خواب

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم ببرش دکتر چک کن برا محم کاری

همیشه هم بچه رو وسط تخت بزار یا اصلا گذاشتنش رو تخت کار فوق العاده اشتباهیه بخصوص اگه بزاریش رو تخت بری کار انجام بدی یا خوابت بیاد بزاریش رو تخت گهواره مگه نداره؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

امشب بالا سرش وایسا

گاهی بیدارش کن 

حواستم حتما باشه بهش 

من البته ن مادرم ن تجربه این چنینی اینم از روی فیلم البته ک طرف ۱۷ سالش بود یاد گرفتم 

ی پیشنهاده درستو غلطشو نمیدونم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

نه اگه گیج نیست و استفراغ نکرد ک دیگه چیزی نیست ، فقط از این سن به بعد خیلی غیرقابل پیش بینی میشن اصلا دیگه رو بلندی نذارش حتی اگه دورش دیوارم بکشی ، من از هفت هشت ماهگی پسرم اصلا دیگه رو تختم نمیخوابم با این وجود تا حالا هزار بار افتاده از اینور اونور سرش ب زمین خورده🤦

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
بنظرم ببرش دکتر چک کن برا محم کاری همیشه هم بچه رو وسط تخت بزار یا اصلا گذاشتنش رو تخت کار فوق العا ...

حالا شما بارداری هنوز اول کاره ، ما دفعه اولی ک بچمون سرش به زمین خورد می‌خواستیم خودمون رو بکشیم از استرس و عذاب وجدان ، الان دیگه ضد ضربه شده هر روز داره کله اش رو میکوبه به یه جایی😆😆😆

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
حالا شما بارداری هنوز اول کاره ، ما دفعه اولی ک بچمون سرش به زمین خورد می‌خواستیم خودمون رو بکشیم از ...

من اول کارم نیست اجی کوچیکو خودم بزرگ کردم ۱۷ سال ازش بزرگ ترم 

بنظرم آدم بچه رو عادت بده به گهواره عالیه استرس کمتر مادر راحت تر دیگه بچه به خوابوندن روی پایه مادر هم عادت نمیکنه

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
2790
2778
2791
2779
2792