2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچی پسره برنامه ای برای اینده نداره

ما قبلا باهم بودیم دوبار کات کردیم سفتو سختم میگفت ک بهم میرسیم الان میخایم باز شروع کنیم میگه ضربه خوردیم سری قبل الان نمیتونم تکلیفم معلوم نیس

.

میگه دوست دارم ولی نمیتونم اینده ای باهات داشته باشم تکلیفم مشخص نیس مسولیت پذیر نیستم 

سلام کن فرااااااار کن خوووودش داره میگه ...مشخصه ثبات شخصیت نداره این ادم بعدا هم همینه ...

تو باشی چیکار میکنی وقتی بهش حس داری

ب این فکر میکنم ک این وقتی یادهن خودش میگه مسولیت پذیرنیستم یعنی متعهدهم نیست ینی شله مردزندگی نیست  و بعد هاقراره  کلی زجر بکشم و خیانت ....پس الان ی درد و گریه مییکنم  ولی ولش میکنم ک پس فردابابچه آلاخون بالاخون دادگاه هانشم.....

این پسریکمم عاقله نمیخواد تو نارحت بشی یا درش جای دیگه گیرکرده یادم هست دوستم دوست پسر ش بهش گفته بود من بچه دارنمیشم عقیمم لیاقتتو ندارم ...دوستم ناراحت شدا ولی ولش کرد چون میگفت انگار ک شلو وله همون پسر ۱سال بعدرن گرفت هیچ بچه دارم شد مشخص شد پسره سرش جادیگه گرم شده بوده درهرصورررت ولش کن  مردبنظرم باید عاشق ترباشه زندگی جمع و جورتره

خب دیگه خودش داره میگه مسئولیت پذیر نیست موندم چجور تاحالا کات نکردی 

اکسم قبلا باهم بودیم دوبار جدا شدیم الان بلز میخاد باهم باشیم ولی میگه صد درصد نمیگم ایتده داریم چون اسیب میبینین

.