2777
2789
عنوان

بچم منو میزنه 😭😭

4005 بازدید | 34 پست

پسرم تقریبا ۷سالشه و یه دختر ۹ماهه دارم متاسفانه پسرم خیلی اذیتم می‌کنه خونه رو بریز به پاس می‌کنه چیزی میخاد میگم نه برات خوب نیست یا بعدا میخرم جیغ میزنع گریه می‌کنه انقد بلند گریه می‌کنه که صدای من که دارم براش توضیح میدم نمیشنوه راستش منم بعضی وقتا عصبی میشم میزنمش ولی بعداً دلم میسوزه خودمو نفرین میکنم اگر گفت مثلا بستنی میخام میگم چشم مامان بزار بابا اومد میگم برات بیارع دیگه تا ساعتی که باباش بیاد یه بند هغی گریه برای بستنی ابجیشو میزنع خیلی وقتا منو میزنع اینو می‌دونم که مقصر خودمم نباید روش دست بلند میکردم خدا لعنتم کنه ولی واقعا برام سخته یساعت بخابم وقتی بیدار میشم میبینم خونه انکار ترکیده میخام ببرم مشاور کودک شوهرم میگه نه بچسش الکی جو نده پلی این بچه باید زیر نظر باشه همیچن خودم بنظرتون مشاور تلفنی خوبه چون شوهرم گوش نمی‌ده بهم تو خونه میتونم تلفنی مشاوره بگیرم ؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه باهوشه؟ یا معمولیه؟ مدرسه می ره؟ قبل از به دنیا اومدن بچه ی دوم چه طور بود؟ چه قدر کتک می خوره؟  در هفته چند بار؟ فقط از شما یا از پدرش هم می خوره؟

درخواست دوستی هیچ زن/مردی پذیرفته نمیشه.

خودت زدیش که دستش روت بلند شده بچس نمیفهمه که باید بهش یاد بدی

اولا که کلاخودت یادبگیر نزنی بچه رو تا خواستی بزنی سریع از اونجا دورشو بذو تو اتاق عصبانیتت رو رو یچیز دیگه خالی کن 

و به بچت هم بفهمون که عصبانیتش رو نباید بازدن خالی کنه و هیچ کس رو نباید بزنه 

بگو هر وقت عصبانی شدی یه بالش بیار بزن تو اون 

زدن بچه کار بشدت بدیه هم روح و روانشو بهم میریزه هم سرتق میشه  ولی دلیل نمیشه بچه هم رو شما دس ...

خب بچس نمیفهمه فک میکنه اوکی پس مامانم از من عصبانی میشه چکار میکنه؟منو میزنه پس منم وقتی ازش عصبی شدم باید بزنمش

بچه باهوشه؟ یا معمولیه؟ مدرسه می ره؟ قبل از به دنیا اومدن بچه ی دوم چه طور بود؟ چه قدر کتک می خوره؟& ...

اره خیلی باهوشه پیش دبستانی می‌ره از خیلی چیزا می‌ترسه مثلا صدای موتور صدای تفنگ ترکیدن بادکنک قبلا کنی بهتر بود معمولا سعی میکنم بیشتر باهاش کنار بیام تا کتک ولی بعضی وقتا خودمم از کوره در میرم می‌دونم درست نیست ولی شاید منم مشکل دارم 

خب بچس نمیفهمه فک میکنه اوکی پس مامانم از من عصبانی میشه چکار میکنه؟منو میزنه پس منم وقتی ازش عصبی ش ...

نه عزیزم بچه ۷ ساله کاملا متوجه رفتارش هست دو سالش نیست که 

منم مخالف تنبیه بدنی هستم ولی رفتار دسر ایشون بیشتر از لوس بازیه اینکه هرچی بخوام باید اماده باشه همون لحظه وگرنه جیغ و کتک

🤍🌱
اره خیلی باهوشه پیش دبستانی می‌ره از خیلی چیزا می‌ترسه مثلا صدای موتور صدای تفنگ ترکیدن بادکنک قبلا ...

جواب بقیه ی سوالاتم رو هم بده شاید بتونم یه کم راهنمایی کنم. بحث سرزنش شما نیست. می خوام بدونم که بتونم راهنمایی کنم. 

درخواست دوستی هیچ زن/مردی پذیرفته نمیشه.

اره عزیزم.تلفنی میتونی مشاوره بگیری.اگن رفتار با پسرتو بلد نیستی حتما زنگ بزن.مردا اصولاً مشاور رو ق ...

حس میکنم خودم بعد زایمانم روانم شدیداً ریخته بهم وقتی اذیتم می‌کنه دلم میخاد خودمو بزنم