2777
2789
عنوان

من خیلی نحسم🥲

97 بازدید | 13 پست

مادرم امشب دلمو شکوند البته همیشه کارش همینه.یچیزایی میگه به من میگه اشک یعنی خر 

هیچکی مث تو اشک یا همون خر نیست فلان کارو انجام بده،تو خیلی اشکی الاغی میگه چاه دستشویی رو باز کنن تو رو بندازن توش بازم اون تورو نمیزاره اون برات زیادیه💔💘بخدااا همش ۱۶ سالمه ولی دااارم دق میکنم دلم میخواد یه ۵ تا قرص متادون بخورم کارمو تموم کنم ولی نمیتونم،یعنی جرعتشو ندارم،بهش میگم میرم خودمو میکشم از دست تو یه عمر حسرتمو میخوری میگه برو بکش،من چقدر نحسم که همون کاربرhod_hadoام معلم جواب تبریک منو نداد بخاطر یه باز حرف زدن و یه کوچولو تقلب کردن ۳ نمره از امتحان نهایی علوم که کشوری هست کرس میکنن.خدایا خودت میدونی بنده هات چقدر اذیتم میکنن اگ میخوای جوابشونو بدی بده بازم میگم بجز مادرممم💔

مامانم بعد از حرفا و فحشایی که میده میخواد از دلم دربیاره برام چیز میز سفارش میده یا پول میده اونم دیگه بدردم نمیخوره😭

خفه شو نحس اون عمته

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه

مشکلاتت توهمه خونه ها هست

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خفه شو نحس اون عمته

اولاً که درست صحبت کن اون چه طرز صحبت کردنتونه؟

دوماً کسی همچون شما حق نداره به عمه من توهین کنه،دیگه از این حرفا نزنین

دوست ندارم با این حرفای بی مصرف حال آدمو خراب کنین 

سواد که داری عزیزم اون بالارو بخون من نوشتم من چقدر نحسم مگه شمارو گفتم؟مگه به شما توهین کردم؟چیکارت کردم که بی دلیل دل آدمو میشکنی و میگی خفه شو؟جوابمو بده؟چیکارت کردم دقیقاً؟

اولاً که درست صحبت کن اون چه طرز صحبت کردنتونه؟ دوماً کسی همچون شما حق نداره به عمه من توهین کنه،دی ...

من گفتم به خودت اینجوری نگی گلم عذر میخام اگه اشتبا متوجع شدی منظور بدی نداشتم💔

‌‌آرامش است عاقبتِ اضطراب ها💎✨سلنوفیلیا(کسی که عاشق و دیوانه ماهه و با دیدن ماه آرامش میگیره)وقتی تو دعوا بهت میگم ریپ نزن لطف کن نزن چون اصن باز نمیکنم پیامتو خودت ضایع میشی. مرسییییییی.اه
جواب گو باش؟     فقط یه بار دیگه منو یا عمه هامو فحش بدین تا ببینین

عجب 

اوکی

ببخشید بد برداشت کردم عصبانی بودم😢😭

عب نداره من خودم مقصرم

چقدر مهربونید شمااا🤩🥰😍 کاش همه کاربرا مثل شما خانم و گُل⚘بودن.

✨🤍🤍🤍🤍