شوهرم یه جایی کار میکنه که حین کار ممکنه لباسا و جورابش خونی بشه، لباساشو همونجا میشورن ولی جوراباش میمونه میاره خونه، هرچقدر میگم جوراب از این ارزون یکبار مصرفا بگیر که خونی شد دور بندازی میگه نه پام بو میگیره و عرق میکنه، قبلا مینداخت تو لباسشویی ولی الان نمیذارم میندازه تو حموم بعد چند روز میشوره هم حموم به نظرم کثیف میشه هم خون به خورد جوراب میره و پاک نمیشه. برای مینی واشم جا نداریم، شده معضل برامون نمیدونم چیکار کنم
با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمیکنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍
خطرناکه دختر جوراباش بگو بندازه دور مگه پاپوش نمیپوشه!
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمیکنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
تو اتاق عمل که کفش نمی پوشن، کراکس یا دمپایی میپوشن که منفذ داره خون رد میشه.
گاهی انقدر خونریز شدیده که تا لباس زیر شوهرم نفوذ میکنه
من اتاق عمل خودم هنوز بیهوش نشده بودم دیدم دکترا هم چکمه پاشون بود
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
خب اسکراب تن میکنن که اونجا میشورن، کراکس یا دمپاییشونم که همونجا تو اتاق عمل تمیز میشه فقط جورابه که میمونه
خب اسکراب تن میکنن که اونجا میشورن، کراکس یا دمپاییشونم که همونجا تو اتاق عمل تمیز میشه فقط جورابه ک ...
اقا من باشم میندازم دور خطرناکه تروخدا هزار مدل الودگی و بیماریه
یه مقدار حس میکنم زشته تو محیط کار با دمپایی بدون جوراب
ولی به نظرم از این وضعیت بهتره