2777
2789
عنوان

درونگرایی دخترم

226 بازدید | 22 پست

نمیدونم اسمش درونگراییه یا بی احساس بودنه 

خیلی منطق بالا داره سردو بی احساسه

مثلا مادر پدر من و پدرش هرچی بهش خوبی میکنن انگار براش اهمیت نداره یجور که مثلا من حس میکنم سواستفاده میکنه ازشون 

سرگروه @یخچول گروه رز زرد وزن اولیه ۶۸         وزن هدف ۵۸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک وقتا از زیادی محبت توجه هم ممکنه این اتفاق بیفته

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

درونگرا ها اتفاقا خوبی کردن دیگران رو عمیق درک میکنن واز زاویه ای به زندگی نگاه میکنن که ماها اصلا حواسمون به زاویه نیست خیلی جزیی نگر و دقیق ولی ساکت ومرموزن

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍

وقتی کسی براش کادویی چیزی میخره میگه مثلا فلان رنگ نیست چرا 

یا چرا 6رنگه مثلا این مداد رنگی 

چرا 12رنگ نیست

انگار قانع نیست

سلام عزیزم من خودم شرایط دخترتو دارم و با وجود خوبی هایی ک در حقم میکنن بازم درونگرا هستم و کلا سرد و بی روح نمیتونم با کسی ارتباط داشته باشم و ربطی به اعتماد بنفسم نداره

خواستم بگم ک شاید مثل یه رفیق باهاش رفتار نمیکنی یه نیازی داره ک نمیتونه بهت بگه مثلا اجازه دادن بعضی چیزا یا تو مدرسه مورد قضاوت قرار میگیره

سلام عزیزم من خودم شرایط دخترتو دارم و با وجود خوبی هایی ک در حقم میکنن بازم درونگرا هستم و کلا سرد ...

اصلا مدرسه نمیره بچه اس هنوز و اینجوریه