نرو گناهه فالتو بگیره که چیکار کنی؟ جلوی اتفاقات بد و میتونه بگیره؟ معلومه که نه الکی پولتو دور می ...
من نامزدم الان یکماهه ک باهام حرف نمیزنه
باتوجه ب اینکه خانوادش خیلی تو دعا و دعاگرفتن ماهرن میگم شاید .زخورش کردم اینو میخوام بفهمم..اخه ما بحثای شدید تری ام داشتیم ولی نشدع ک یکماه با من حرف نزنه حالا ک خانوادش برای اولین بار متوجه شدن اینطور شد
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اینو دخترعمم معرفی کردع ک خودش ام فا ل گرفته ازش میگ اسم خودتو شوهرتو بگی خودش اسم بقیه رو میگ ینی م ...
فال گرفتن فایده نداره رفع مشکل مهمه مثلا یکی بود همه چیزا رو دقیق گفت حتی گفت بزادر زیاد داری یکیشون اعتیاد داره یعنی دقیق میگفت اما سن ازدواجم رو اصلا درست نگفت گفت تهش تا سی سالگی ازدواج میکنی ولی ۳۲ شدم و مجردم اینده رو درست نمیگن
از امروز میخوام دختر موفق و جذاب و پرشور و فعالی باشم میخوام آزاد باشم فقط به چیزای خوب و مثبت فکر کنم شاد و شنگول قوی باهوش خوشبخت پر از حس آرامش