2777
2789
عنوان

ورم کم ژل لب!!

86 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

من برخلاف همه ک از ورم زیاد لبشون شکایت دارم

من لبم انگار ورم نکرده اصلا

دفعه سومه ک ژل میزنم .نیم سی سی زدم

۲۰ روزم هست ک اناهیل میخورم و خیلی هم اب میخورم

میگم کمتر از این نشه

چون زیاد تغییر نکرده

کمی حجم از دست رفته رو پیدا کرده

بعضی بدن ها واکنش نشون میدن . و خیلی زودتر ژل جذب میشه. من برای گودی چشم زدم . خیلی زود جذب شد . دکتر گفت حرارت بدنت بالاس .ژل نگه نمیدار ه

خدا را چه دیدی شاید همانی شود که میخواهی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی بدن ها واکنش نشون میدن . و خیلی زودتر ژل جذب میشه. من برای گودی چشم زدم . خیلی زود جذب شد . دکت ...

نه اخه برای من ژل خوب میمونه اتفاقا

دکتر هم گفت

ولی تعجبه امروز زدم.بعد معلوم نباشه

کمتر کسی فهمید😂 مگه خیلی زوم کنه

دفعات دیگه ورم آنچنانی نداره نیم سی سی هم در مقابل اولین تزریق چیزی نیست فقط ی فرم کوچیک‌میده

یعنی لیفتی که الان داره کمتر نمیشه

کمتر شه دیگه چیزی نمیمونه میشه قبلش🥲

فکر نمیکنم منم از آخرین ترمیمم حدود ۷ماه میگذره تغییر زیادی نکرده 

عزیزم ببخشید 

متوجه نشدم دقیق

یعنی شماهم مشابه من بودید؟همون روز اول زیاد تغییر نکرد یا کلا تغییر نکرد؟کلا میشه بگی

عزیزم ببخشید  متوجه نشدم دقیق یعنی شماهم مشابه من بودید؟همون روز اول زیاد تغییر نکرد یا کلا ت ...

من در حد نیم سی سی برای ترمیم دوباره و فرم دادن زدم کبودی و ورم آنچنانی نداشتم جوری ک شوهرم اصلا متوجه نشد الآنم حدود ۷ماه میگذره هنوز فرم خودش رو داره نیازی ب ترمیم نمیبینم