2777
2789
عنوان

قد کوتاه🥲

735 بازدید | 60 پست

من قدم کوتاهه خیلی تو اعتماد به نفسم تاثیر گذاشته ازهمون راهنمایی یه چی میگفتن بهم تا الان که دانشجویم

کاش یکم بلند تر بودم 

قدم ۱۵۱ اینا فک کنم باشه 🥲

راهکاری ندارین کسی بود ۲۰ سالگی هم رشد کنه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم قدم کوتاه کسی که دوسش دارم 193

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

حرکات اصلاحی و کششی

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
خودمم کسی که دوسش دارم قدش بلنده و با قدم مشکلی نداره  تاحالا بهم چیزی نگفته اتفاقا دوس داره

مال منم همینطوره

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
قدتون چنده؟

155

2790
2778
2791
2779
2792