2777
2789
ان شاالله

❤️😘

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۱۱ هفته‌ام  لکه بینی داشتم رفتم دکتر گفت جفتت پایینه  یه مدت شیاف مصرف میکنم ولی انگا ...

نه نگران نباش منم دل دردام با شیاف خوب شد هر شب قبل خواب استفاده کردم اصلا پروجسترون رد خور نداره

من هفته۱۸ ام سونو دومی هم گفت هنوز پایینه 

هر دفعه هم میرم سونو انقدر اون دستگاه رو تو دلم فشار میده میام باز دل درد میگرم

2803

فکر دوتا سقط پارسالم که بچه هامو ازدست دادم.فکر رحمم که دکتر گفت سپتوم داره باید جراحی بشه فکر حرف دکتر که گفت حاملگی بعدیم ۵۰  ۵۰ که جنین بمونه فکر اینکه معلوم نیست اصلا حامله بشم یا نه که بخواد بمونه فکر مشکل برادرم فکر بیماری مادرم فکر پولای همسرم که یه ساله داره همینجوری برای دکتر میره.فکر خیلی چیزا.کاش بخوابم پانشم کاش فراموشی بگیرم.دلم میخواد برم یه جا چندروز از همه چی دور باشم.

2804
دوستم نا امید نباش هر کی با یه چی امتحان میشه کاریش نمیشه کرد

بخدا خسته شدم هربار میگم بعد هر تلخی شیرینیه ولی باز کامم تلخ تر میشه.کاش خدا اینجوری عذابم نده.انتظار امید ناامیدی دلهره استرس ترس خیلی بده شده کار هرروز من

2805