ایجانم همه میشناسن دیگه تو سایت معروف به روسری قرمز😂❤
چیطوری قرمزی 😂😂
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
آریا عشق مامانه جونم بهش وصله از وقتی 9 ماه تو شکمم بزرگ شد از وقتی به دنیا اومد از وقتی گشنش میشد و بهش شیر که میدم آروم میشد از وقتی تو بغل هیچ کس جز من آروم نمیشد از وقتی طرفم لبخند میزنه از وقتی هر وقت بغل بقیه باشه تا منو ببینه دستاشو طرف من باز میکنه از وقتی که وجودشو احساس کردم زندگیم بهش وصل شده عشق قشنگ ترین حس تو زندگیه عاشق فرزند بودن عاشق همسر بودن عاشق زندگیت بودن من زندگیمو با تموم کم و کاستی هاش دوست دارم با تموم بالا پایین هاش دوست دارم خیلی وقتا از شوهرم از زندگیم متنفر میشدم ولی بعدش که فکر میکردم من حتی بدون شوهرم بدون این خونه بدون این زندگی بدون این آریا کوچولو یه روزم نمیتونم زنده باشم تصمیم گرفتم زندگیمونو بسازیم با عشق با محبت با تلاش. بخاطر آینده آریا ام که شده میخوام درسمو بخونم مثل باباش، تا در آینده نگه مامان تو چرا درس نخوندی.میخوام عشق و محبت رو اینقدر تو خونمون زیاد کنم ک همسرم وپسرم گدایی عشق از بیرون نداشته باشن.میخوام این خونه کوچیک رو پر از مهر و عشق کنم جایی گرم و پر از مهر برای پناهی از سردی و بی رحمی بیرون💕
اگر از من بپرسن قشنگترین واژهای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه میکنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچهها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم میکنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمیده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^
اگر از من بپرسن قشنگترین واژهای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه میکنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچهها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم میکنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمیده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙