2777
2789
عنوان

سالمم اما باردار نمیشم

271 بازدید | 13 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر من سه سالی میشه ازدواج کردم و الان ۴،۵ ماهه اقدامم( اما نه به صورت منظم) اما بازم بی نتیجه بود هزار جور ازمایش و سونو دادم دکتر میگه مشکلی نداری فقط یزره حرکت اسپرم شوهرت مشکل داره ویتامین ای و سی نوشته مصرف کردم اما باز بی نتیجه بود میشه کمکم کنین چیکار کنم این ماه حتما باردار بشم😔

نگران نباش ماهم سالم بودیم تازه حرکت اسپرم همسرم عالی بود بعد ۶ ماه اقدام منظم بازدار شدم.صبور باش.به همسرت هفته ای ۳ بار ای بده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

عزیزم تا یکسال طبیعیه نگران نباش

اما چیزایی که خودم نتیجه دیدم:

۱- دوتامون پیاده روی برید 

۲- از بعد پریود عسل و سیاهدانه دوتامون مصرف کنید

۳- روغن محلی و خرما رو باهم تفت بده بعد در آخر که خرما ها نرم شد کنجد و سیاهدانه مصرف کن

۴- رحم خودت رو با روغندسیاهدانه و بیضه های شوهرت یا روعن بابونه ماساژ بده

۵- شوهرت خودشو با آب سرد بشوره 

و.. 

من اینارو رعایت کردم با توکل و توسل فراوان بعد از دوسال و خوردی باردار شدم..

شما دعا کنید کوچولوم بمونه برام تازه سه ماهم شده

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم خیلی رفتی تو فکرش استرس عامل خیلی مهمیه دست کم نگیرش ی مدت بیخیال باش اقدام کن ولی بهش فکر نکن

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

خوشبحالت خدا بهت ببخشه جنسیتش چیه عزیزم؟

ممنونم عزیزم.استرس نداشته باش.خدا باید بخواد.پسره🥰

فک کنم خیلی رفتی تو فکرش استرس عامل خیلی مهمیه دست کم نگیرش ی مدت بیخیال باش اقدام کن ولی بهش فکر نک ...

آخه خیلی دوس دارم سریع باردار بشم خسته شدم از بس دارو خوردم حتی این ماه پودر اینوفولیک گرفتم دارم میخورم دیگه نمیدونم جی بشه

خداحفظش کنه میشه بگید چه داروهایی مصرف کردین ک باردار شدین و پسر شد اخه دلم میخواد پسر باشه 

ممنونم گلم.اسید فولیک و ویتامین دی‌.فولی هامم خوب بودن ولی برای اینکه زودتر نتیجه بگیریم کلومفین خوردم آزاد سازی زدم‌.جنسیتش برامون فرقی نداشت دیگه خواست خدا بود

ممنونم گلم.اسید فولیک و ویتامین دی‌.فولی هامم خوب بودن ولی برای اینکه زودتر نتیجه بگیریم کلومفین خور ...

چرا بعضیا میگن کلومفین برا تقویم اسپرنه بعضیا میگن برا تخمک گذاریه؟؟

من دکترم برام کوالی فول تجدیز کرد برا شوهرمم ویتامین

چرا بعضیا میگن کلومفین برا تقویم اسپرنه بعضیا میگن برا تخمک گذاریه؟؟ من دکترم برام کوالی فول تجدیز ...

همسرم که عالی بود.به من داد چون ۳۷ سالم بود میخواستم زودتر جواب بگیرم.به آقا هم انگار مشکلی داشته باشه میدن

همسرم که عالی بود.به من داد چون ۳۷ سالم بود میخواستم زودتر جواب بگیرم.به آقا هم انگار مشکلی داشته با ...

من الان دارم پودر اینوفولیک مصرف میکنم نمیدونم تا چن وقت تو بدن تاثیرش میمونع چون شوهرم اخر ماه اینجاس اونموقع هم از وقت تخمک گذاریم گذشته

من الان دارم پودر اینوفولیک مصرف میکنم نمیدونم تا چن وقت تو بدن تاثیرش میمونع چون شوهرم اخر ماه اینج ...

ببین عزیزم برای اقدام باید از پاک شدن اقدام داشته باشین تا یه هفته مونده به پری