2777
2789
عنوان

دلم گرفت

844 بازدید | 40 پست

شما هم حتما دیدین بعضی مواقع شوهرتون تو فنیفنی یا آشنا با خانمی گرم بگیره و براش مهم نباشه که شما یا شوهر اون خانم یا اگه مجرد باشه خانواده اش حضور دارن چون از نظر خودش نیت بدی نداره ...

حالا تصور کنید شوهر من رو با این اخلاق....

و اینکه عکسش برا خودش اتفاق افتاد که شوهر یکی از فامیلامون در مورد گوشیش که هم مدل با گوشی من بود حرف زد بعدش با من خیلی برخود بدی کرد گفت موقع حرف زدن با اون آقا چرا لبخند زدی چرا قرررررری دادی ...میگم من؟؟؟؟میگه اره اگه ولت کنم از فردا میخوای تو خیابون برقصی...

خدایا دوستت دارم خودت می دونی چرا.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو شکر نشده شوهرم من با زن جماعت جز سلام و خداحافظ حرف نمیزنه منم ک پر حرفم کاری ب کارم نداره محل نده غیرتی شده

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

عزیزم اکثر اقایون همین هستن فک کن همسر من همکار خانم داره و تا جایی که متوجه شدم باهم راحت برخورد میکنن اما یکسال من تو مدرسه همکار مرد داشتم واقعا برخوردی با هم نداشتیم که به ایشون گزارش کنم معلم فلان درس مرد هست وقتی همسرم متوجه شد گلایه کرد که چرا بهم نگفتی😮

من اصلا دامن نزدم به حرف همسرم شما هم توضیحت رو دادی دیگه بنظرم بهش پر و بال نده گلم 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

احساس میکنم شوهرم فکر کرد من دارم دلبری میکنم ولی من خیلی عادی بودم 

اینهمه تو خونه براش طنازی میکنم محلم نمیذاره اونوقت بیرون یادش میافته که من چه دلبرم

خدایا دوستت دارم خودت می دونی چرا.....

عزیزم بنظر منم ادامه حرفشو نگیز اصلا ولی بعدا تو وقت مناسب وقتی خودشم با خانومی گرم گرفت بهش گوشزد کن بگو همونطور کتو غیرت داری منم دارم هیچ فرقی بین زن ومرد نیست دو طرف باید خودشونو طوری وفق بدن ک طرف مقابلشون میخواد

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین

ببین ی چیزی بگممم...

مجرد ک بودم یه روز داییم  ک فاصله سنی مون زیاد نیست.باهام حرف میزد میگفت مقنعه کوتاه نپوش و...

بعد من گفتم وااااا دیگه شوهر خاله و شوهر عمه و اینا ک دیگه به اون چشم مارو نمی بینن که.‌.

بعدش داییم گفت: نه تو مردا رو نمیشناسی.مردا  معنی رفتارهای همدیگرو خوب درک می کنن...

منظورش این بود ک شاید رفتار یا حرف یه مرد برای تو خعلی عادی باشه ولی از نگاه ی مرد دیگه یه جور دیگه برداشت بشه...

البته به همه تعمیم نمیدم.استثنا هم هس

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))