2777
2789

سلام من نمیدونم از کجا شروع کردم 

پنج ساله ازدواج کردم 

خانواده شوهرم ب شدت دخالت داشتن تو زندگیم ولی من چیزی نمیگفتم خداشاهده حتی ی بارم چیزی بهشون نگفتم همون عروسی بودم ک اونا میخواستن 

سه سال پیش اینا سر اینکه عروسی داداشم لباس خریدم تو عروسی داداشم عقده هاشونو ب سرم خالی کردن شوهرم پر دادن اون منو تو عروسی داداشم ولم کرد رف گف دیگه نمیخوامت ۲۰ روز ب همین منوال گذشت گوشمم تو عروسی شکستن خلاصه بدون گوشی بودم از اونور مادرشوهرم زنگ میزد ب مامانم تو خوب تربیتش ندادی و فلان حق نداری بیایی خونه اش بعد بیست روز با کلی شرط منو اوردن ک حق نداره جایی برع و فلان با کسی در ارتباط باشه حتی مادرش مادرشوهرمم اومد نگهبانم شد تا شیش ماه با هیچکس در ارتباط نبودم گوشی نداشتم مادرشوهرم ک میرف دسشویی یا وضو بگیرع کوشیشو میدزدیدم ب مامانم زنگ میزدم طی این شیش ماه کلی حرف شنیدم

با جاریم ک واحد روبرویی من بود در ارتباط بودم 

ی روز دیدم جنگ برادرشوهر و جاریم هواره و داد و بیداد منم اصن گوش ندادم چخبره روز بعدش خواهرشوهرم اومد درمو زد بصورت طلبکارانه لبتابمو گرفت و برد 

نگو برادرشوهرم مچ جاریمو گرفته کدبا کسی در ارتباطه و اونم همه چیو انداخته گردن من این وسطم همه بدون اینکه مارو روبرو کنن باورکرده بودن مادرشوهرم زنگ زد هرچی از دهنش در اومد بارم کرد درصورتی ک من از هیچی خبرنداشتم شوهرم گوشیو گرفت و باهاش دعواش شد ک زن من این وسط چیکار کرده ک داری دعواش میکنی از همون شب شوهرم خانوادشو شناخت ک دارن چ تهمتی بدون اینکه سرم ثابت کنن بهم میزنن قطع رابطه کرد و مث کوه پشت من موند همه جا میگفتن جادو کرده ک فلانی ب حرفشه و پشتشه 

الان دوسال میگذره و من قطع رابطه ام با جاریام و خانواده شوهرم 

من زایمان میکردم چقد شکنجع و حرف اونجا ب اسمم کردن و دعوا راه انداختن برا زایمانمم نیومدن مثلا با اون جاریمم قهر بودن الان اون جاریم زایمان کرده همه ام رفتن حتی مادرشوهرم ک مثلا عمه ام میشه 

هرجا میشینه اسم بابامو میارع میگه داداشم حیف شد از دنیا رف و گریع میکنه اما منی ک دختر همون برادرشم این همه بلا سرم اوردن خیلی دلگیرم دیدن جاریم رفتن ک گناهکار اصلی همون بود 

برا دختر منم ک دوماع دیگع یکسالش میشع گوشواره طلا خریدن بعد رفتن خونه جاریم ک مثلا شوهرم دلگیر نشه برا زایمان من نیومدن ولی زایمان زن داداششون رفتن 

شوهرم هرچی بهم میگه منو تو از اونا توقعی نداریم چ خوبی در حقت کردن ک ناراحتی میگم خب من دختردایشونم اون عروسیشون غریب یعنی انقد من بد بودم 🖤😞

ببخشید طولانی شد گفتم ی جا بگم 

الان شما بگین حق دارم ناراحت باشم یان

همش میگم چون اون بابا داره من ندارم ک اینحوری شده

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

وای عزیزم تو چه همه بدبختی تحمل کردی اگه بچه نداشتی چرا طلاق نگرفتی 

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

وای عزیزم تو چه همه بدبختی تحمل کردی اگه بچه نداشتی چرا طلاق نگرفتی 

چون مامانم ازدواج کرده بود

خواهربرادر دارم از زن های دیگه بابام هستن جایی نداشتم برم 😭😭😭😭😭😭😭

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد ساده ای!!!

چرا باید اجازه دخالت بدی و هیچی نگی؟

چرا تو عروسی داداشت اونجوری کردن کاری نکردی؟

چرا شرط و شروطشون قبول کردی؟

چرا برگشتی؟

چرا اجازه دادی انقد تحقیرت کنن و مث یه زندانی باهات برخورد کنن؟

عزیزم مشکل از خودت هم بوده

خوبی زیاد اصلا درست نیس 

مجردم اما حتی مامان بابام هم کخ انقد برام عزیزن اجازه نمیدم بهم زور بگن اجازه نمیدم بهم بی احترامی کنن 

چرا انقد کوچیک کردی خودتو پیششون؟

الان چرا ناراحتی؟نیومدن؟خب ب درک این ادما ارزش دارن ب نظرت؟؟

گاهی لازمه از جنس خودشون باشی 

توروخدا نکنید این کارارو با خودتون 

چون مامانم ازدواج کرده بود خواهربرادر دارم از زن های دیگه بابام هستن جایی نداشتم برم 😭😭😭😭😭😭😭

وای فدات شم بیا بغلم  

خیلی سخته ادم توو زندگیش بدبخت شه شرایط طلاق نداشته باش من خودم اصلاً اصلا شرایط طلاق ندارم 

6 ماه ازدواج کردم حاملم هستم بخدا تا حالا هزار بار به در حیاط نگاه کردم و توو دلم گفتم کاش اون بیرون غذایی برای خوردن پولی برا زنده موندن داشتم آبرویی برا زنده موندن داشتم بعد یه لحظه ام توو رفتنم تعمل نمیکردم فقط میرفتم و خودمو خلاص میکردم 

منم خانواده شوهرم خیلی خیلی توو زندگیم دخالت دارن اصلا اونقدر که اونا رو زندگیم تسلط دارن خودم ندارم  

شوهرم خیلی من دوس داره  ولی میمیره برا اونا و برا هر چی از اونا مشورت میگیره و  خیلی بچه ننس  توو اوج بچگیم پیرم کرد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

خیر حق نداری، الان که شوهرت پشتته از هیچی بدت نیاد یا اگه اومد به زبون نیار بزار شوهرت بغهمه تنهایی ...

🥺دست خودم نیس نمیدونی چقد ناراحتم

چقد ساده ای!!! چرا باید اجازه دخالت بدی و هیچی نگی؟ چرا تو عروسی داداشت اونجوری کردن کاری نکردی؟ ...

چون پشتیبانی نداشتم چون مادرم ازدواج کرد و رفت چون حرف از طلاق ک میزدم داداشام حمله میکردن بهم باید بشینی باید تحمل کنی🥺😭

وای فدات شم بیا بغلم   خیلی سخته ادم توو زندگیش بدبخت شه شرایط طلاق نداشته باش من خودم اصلا ...

من قربوووون دل مهربونت بشم 🥺🫂🫂🫂🫂🫂🫂 

شوهر من بعد دوسال چشمش باز شد فهمید اینا کی ام چی ان چی میخوان 

باورت میشه حتی ی لباس بدون اجازه اونا نمیتونستم بخرم وسایل خونه مادرشون بهم داده بودن مال قرن بوق اعتراض ک‌کردم میخواستن منو بکشن ک اینا رو گفته کهنه و فلان شوهرم همه چیو بهشون میگف ازشون مشورت میگرفت ولی بعد اون جریان ک شیش ماه عین زندانی بودم و گوشی ام نداشتم دید من ادم بدی نیستم 🥺 پشتمو گرفت پیشم موند اگ این کارو نمیکرد داداشام گفتن طلاقمو میگیرن 

چون پشتیبانی نداشتم چون مادرم ازدواج کرد و رفت چون حرف از طلاق ک میزدم داداشام حمله میکردن بهم باید ...

متاسفم 🥲

خداروشکر که الان شوهرت پشتته عزیزدلم ولی سعی کن سمت اون ادما برنگردی و تا میتونی فاصله بگیر ممکنه بازم بخوان تو زندگیت دخالت کنن

شاید خواست خدا هست که قطع رابطه کردید و نمیان سمتت

برو خداتو شکر کن دختر که شر این آدمای سمی از زندگیت کم شد

متاسفم 🥲 خداروشکر که الان شوهرت پشتته عزیزدلم ولی سعی کن سمت اون ادما برنگردی و تا میتونی فاصله بگ ...

اره بقران از همین ی دنیا شکر ب خدا مدیونم شر اینارو از سرم کم کرد واقعا خدانکنه دیگه بازم برگردن عمه ام خیلی در تلاشه ولی دختراش نمیزارن اونا همچنان منو مقصرمیدونن حق ب جانبن ولی گفتم خدا باهاشون فیصله کنه

وای بهتر ک پاشون از زندگیت قطع شده خوشحال باش نذار باز بشه شوهرتو بکش طرف خودت و بی اهمیت ب اونا باش ...

دارم همین کارو میکنم شوهرم الان دقیق میشناستشون