2777
2789
عنوان

کیست فولیکول

138 بازدید | 17 پست

دوستان کسی سابقه کیست فولیکول داشته؟ با دارو درمان میشه یا نیاز به جراحی داره؟ من لوله چپمو سر eP از دست دادم الانم تخمدان راستم یه کیست فولیکول داره خیلی میترسم داستان بشه برام تورو خدا اگه میدونید بگید بهم

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲
بی ضرر ترینه من بزرگشو داشتم با یه دوره قرص ال دی رفع شد البته سونو مجدد رفتم

یادته اندارش چند بود گلم؟

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن والله ولی یادمه گف اندازه دایره بزرگی هس

مرسی دورت بگردم ببخشید خیلی سوال میپرسم اخه من تا حالا سابقه نداشتم اولین بارمه بعد پریودمم عقب افتاده از هم میدم منفی میشه به نظرت همین کیست میتونه باعث شده باشه پریود نشم؟

مرسی دورت بگردم ببخشید خیلی سوال میپرسم اخه من تا حالا سابقه نداشتم اولین بارمه بعد پریودمم عقب افتا ...

عزیزمی در خدمتم اره منم ۱۰روز عقب افتاد سابقه تاخیر نداشتم مگر اینکه باردار باشم و تو اقدام

سونو دادم گف کیسته البته دو سال میگذره بعدش باردار شدم

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

عزیزمی در خدمتم اره منم ۱۰روز عقب افتاد سابقه تاخیر نداشتم مگر اینکه باردار باشم و تو اقدام سونو دا ...

مرسی عزیز دلم خیالمو راحت کردی خدا بچه هاتو واست نگه داره❤🌹

ان شالله دامنه شماهم سبز بشه

مرسی مهربون

منم یکساله اقدامم باردار نمیشم ای اواخرم دکتر گفت کیست هموراژیک داری دیگ نگفت باردار میشی یا ن خیلی ...

ال دی بخور میره نترس کیست تو یه تخمدانه دیگ 

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹