2777
2789
عنوان

چه‌حسی‌از‌کراشم‌میگیرین؟+عکس

1564 بازدید | 102 پست

بگین‌چه‌جور‌ادمی‌بهش‌میخوره‌و‌سنش‌بین‌چند‌میتونه‌باشه

چهرش‌معمولیه‌ولی‌خودم‌خیلی‌دوسش‌دارم🙂😂

عکس‌خودمم‌تهش‌میزارم‌بگین‌به‌هم‌میاییم😞😂یاح‌یاح

خوش باشه هرکی بدون ما خوشبحالشه(:

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگ زود میزاری بمونم ادم شناسم اگ ن میرم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
2803
2804

ع علیه

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

چند سالشه چند سالته؟

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
2805
😂علییی

ارع اسمش علیع؟

2801