2777
2789
عنوان

تاوان

42 بازدید | 7 پست

خانوما 

شده پدر و مادرتون در حقتون بدی کنن و تاوان ببینن یا اینکه تو آشناها تون همچین اتفاقی افتاده خیلی دلم میخوا تاوان دادن بابا و مامانم ببینیم خیلی در حق من ظلم کردن 

دعام کنید بتونم فراموشش کنم 😔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا چی بگم فعلا که هم از پدر مادر خوردیم هم داریم از اولاد میخوریم انگار تاوان همیشه باید تاوان دنی ...

پدر و مادر من انگار از من طلبکارن آره ما فرستادیمت دانشگاه چه دانشگاهی ک تو کرونا بوده آنلاین تو خونه 3 سال آنلاین بوده یکسال همش من رفتم دانشگاه دولتی همش منت میزارن رو سرم برا خواهر پول درصدی پیدا میکنن به اون خواهرم 50 میلیون 50 میلیون قرض میدن فقط من سهم ندارم دارم از غصه دق میکنم هر چی هم میگم بهشون فحشم میدن فحش زشت 

پدر و مادر من انگار از من طلبکارن آره ما فرستادیمت دانشگاه چه دانشگاهی ک تو کرونا بوده آنلاین تو خون ...

دورت بگردم وقتی رو اینها تمرکز کنی نمیتونی راه زندگیت رو پیدا کنی متکی به کسی نباش فقط از خدا بخواه ،اگر تو درسی قوی هستی کلاس خصوصی با قیمت مناسب بزار مطمئنا مشتری داره یا ی کاری پیدا کن ،اینجوری ادامه بدی هم خودتو فرسوده می‌کنی هم اونا رو ،بعدم راهش این نیست سعی کن با نرمی و لطافت و مهربونی توجهشون رو جلب کنی

دورت بگردم وقتی رو اینها تمرکز کنی نمیتونی راه زندگیت رو پیدا کنی متکی به کسی نباش فقط از خدا بخواه ...

من تو روستا هستم اصلا جایی نیست ک برم سرکار هر کاری هم بخوام شروع کنم پول میخواد بهم نمیدن بعدم تو روستا چطور کلاس اینا بزارم تو روستا تنها افتخار دخترا شوهر کردنه همش میزنن تو سرم ک چرا شوهر نکردی نمیخوام ازدواج کنم میخوام مستقل باشم خدا هیچ کاری برام نمیکنه