2777
2789
بچه ها واقعا 20 تومن مبلغ خوبیه چرا تعجب میکنید که فرشته خانم میگه بهترینارو میخورن؟ دقت کنید خانما ...

عزیزم تعجب کاربرها از بیست تومن نبود

از نسبت بیست به درامد روزانه (نه حتی ماهانه) ایشون بود

شما با درامد چقدر درماه، این مقدار هزینه میکنید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من زیاد سمت فارکس نمیرم هر چند بهترین بازار فارکسه من فعلا تو کریپتو فعاایت دارم و هر چند بسیا ...

عزیزززم مباحث ارز دیجیتال ،بورس ،و امثالهم تاپیک بورسی لطفااا 🙏🏻🙏🏻اینجا ممکنه از حوصله ی دوستان خارج باشه 😊

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بچه ها یه خاوم خیلی خیلی محترمی هستن توی محله ماسنسون هفتاد میشهالبته شکسته تر شدنمن گاها ایشونو مید ...

وای اینکه دارو ندارتو بدی به بچه اشتباهه🥲

من از فیلم در انتهای شب وقتی پسره گفت خونه به نام منه فهمیدم نباید بچه هارو پرو کرد

اینجا یه خانمه که در سن ۳۷سالگی ناگهانی فوت کرد یسال قبلش به شوهرش گفته بوده که بریم هرچی  تو مالو اموال داری و هرچی من دارم بزاریم دراختیار هم..هر کدوم زودتر فوت کرد اختیاردار طرف مقابل باشه..تا بعد فوت هردو به بچه هامون برسه

چون بعضی بچه ها هرچقدر هم بانون حلال بزرگ شده باشن ممکنخ بی انصافی کنن و مادر رو اجاره نشین یا حتی اواره کنن😔😔

کاش این خانم بره کمیته یا بهزیستی جایی صددرصد بهش کمک میکنن..

یا توی اینستا یه دکتر هست که به اینجور اشخاص کمک میکنه توی اینجور جاها براش کمک جمع کنید یه کار و یه خونه اجاره کنه😪😪

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

سلام دوستای گلم.💗

به همفکری تون نیاز دارم .

شما اگه بخواید برای نوزادتون کالای خواب بخرید اما در شرایطی نباشید که بتونید زیاد براش هزینه کنید .حاضرید تخت و کمد دست دوم برای بچتون تهیه کنید؟🤔

سلام دوستای گلم.💗به همفکری تون نیاز دارم .شما اگه بخواید برای نوزادتون کالای خواب بخرید اما در شرای ...

سلام قشنگم.

نه بد دل هستم

میدم نجاری مدل مونته سوری بزارن

ک هزینه زیادی نداره

و‌خودم رنگش میکنم

💕

خوشگلم بحث میزان مبلغ هست نسبت به درامد.شما ۲۵ داریایشون ۱/۵ ماهانه.و‌بحث فقط خوردن نیست ک..وگرنه ای ...

عه اونجارو نخوندم درآمدشون ماهی یک و نیم دارن؟ 

ماشاالله پس بنظرم به نقطه امن رسیدن 

درسته حرفتون 

حالا شاید هدفی دارن من نخوندم اونجاهارو و  گفتن هدف خاصی دارن؟ 

فرشته جان عزیزم کنجکاو شدم بدونم هدفت چیه بگو انگیزه بگیریم ♥️

عزیزم تعجب کاربرها از بیست تومن نبوداز نسبت بیست به درامد روزانه (نه حتی ماهانه) ایشون بودشما با درا ...

قرار نیست چون یه روز فلان درامد دارم بیام همشو خرج زرق وبرق کنم درضمن دوست عزیزم ما فقط هر روز که نداریم این در امد رو چون بازار 8روز ماه بسته میشه گاهی روزام اصلا موقعبت ورود به ادم نمیده مثلا ماه پیش فقط 12روز ورود داشتیم 

چقدر خوشم اومد از این همه ریزبینی و مدل حساب کتابفقط چیزی که به ذهن من میرسه اینه که خیلی وقت ها ما ...

بله عزیزم منم مثه شمام 

تو پاچه کردنو هم در قالب طنز گفتم که منظورمو بتونم برسونم منم دستگاه سولاردوم دارم پیتزارو با کیفیت و پرملات درست میکنم با قیمت نهایت ۱۵۰تومن اونم با پنیر مطهر و دونر گوشت و مرغ و سس چیلی تای این قیمت در میاد اما هفته ای یه میریم ای تی اف یا میخوش یا پینار و همین پیتزارو با کیفیته کمتر ۵۰۰تومن میخریم با سالادو قارچ و بندوبساط ۱۲۰۰ میدیم چون منم مثه شما جو رستوران و فست فودو و اینکه غذام تو محیط بیرون سرو بشه رو دوس دارم 

یا اینکه بارها به پسرم که ۶سالشه گفتم پاشیم بریم یه عصرونه بزنیمو بیایم😅

یا میریم سیرابی میخوریم یا جگرو بعضی مواقع هم سوخاری

اما خیلی روزا هم تو خونه واسه عصرونه نون پنیر چایی شیرین یا اب نخود یا کره عسل و .. میخوریم به نظر منم تعادل مهمه 

البته باز به سبک زندگیو میزان درامد طرف مقابل بستگی داره🥰

گر از یادم رود عالم,تو از یادم نخواهی رفت...

سلام دوستای گلم.💗به همفکری تون نیاز دارم .شما اگه بخواید برای نوزادتون کالای خواب بخرید اما در شرای ...

من حتی با وجود امکانات مالی خوب هم از این کار استقبال میکنم

چون وسایل بگه ها مدت زمان کوتاهی استفاده میشه و مهمه که این وسایل رو توی چرخه مصرف نگه داریم چون برای تولیدشون کلی اب و… مصرف شده

یه سری موارد که مشکل بهداشتی داره رو باید تازه بخرید مثل تشک

اما سرویس خواب و کالسکه و صندلی ماشین و… رو حتما دست دوم تهیه کنید 

عزیزم تعجب کاربرها از بیست تومن نبوداز نسبت بیست به درامد روزانه (نه حتی ماهانه) ایشون بودشما با درا ...

درسته 

ما 45 بعضی ماه ها 50 وخبلی خیلی کم پیش، میاد به 60 برسه 

البته خونه و زمین و مقداری طلا وسکه داریم اینکه جمع میکنم برای سرمایه آینده بچه هاست این آینده ممکنه برای من 5 سال دیگه حتی زودتر  باشه چون پسرم 16 سالشه ♥️