2777
2789
سلامممم شب بخیر☁️😍🌹امروز بدون خرج بودیم.🌹غذا لوبیا پلو گذاشتم اما دیدم کم برنج آبکش کردم😟پس! برن ...

سلاااام❤️☁️

🌹امر‌ز صبح پاشدم دیدم به به نون نداریم! 

از اکالا سفارش دادم 

خود نون ۳۰بود

هزینه اماده سازیش ۲۴!

تا من باشم یاد بگیرم اگر نون نداشتیم بگم به همسرم.

🌹نوار تست قند خریدم برند امپرور.

مغازه ها میدن ۳۸۰، اما یک فروشگاه معتبر تو ترب میداد ۲۲۲

ازش دوتا بسته خریدم. برسه ایشالا ببینم چطوره…

۱۱۰هزینه ارسال گرفت البته. 

باز با هزینه ارسال هم از مغازه ارزون تر شد.

🌹امروز یک مشکلی توی کارم پیش اومد. 

دوتا از همکارام یک خطای مالی کردن و من متضرر شدم و یکی دیگه از همکارام، به شدت عصبانی شده بود( کلا در کنترل هیجاناتش ناتوانه)

اون همکاری که عصبانی بود، به من زنگ میزد و فریادهایی که باید سر اون یکی همکارا میزد رو سر من میزد! و از اونا گله می‌کرد.

صبح یکبار زنگ زد. به خاطر فشار روانی ای که فریاد زدنش بهم آورده بود، حالم خیلی گرفته بود….

بعد از ظهر هم یکبار دیگه زنگ زد. فکر کردم دیگه آروم شده. دیدم نهههههه:) باز داره اوج میگیره و دادش بلند میشه!

گفتم من چند دقیقه دیگه تماس میگیرم و قطع کردم.

با خودم گفتم قرار نیست چون ایشون نمیتونه خودش رو کنترل کنه، من در بارداری فشارِ فریاد ایشون رو تحمل کنم.

دوباره زنگ زدم، آروم شده بود. دیدم مجدد شروع کرد به بددهنی کردن به همکارانی که خطا داشتن… گفتم ایشالا خیره و کاری ندارید؟ سلام برسونید، خداحافظ.

مکالمه رو تموم کردم.

این مشکلی که دوتا همکارام پیش آوردن، فریادهایی که اون یکی همکارم میزد.

اینا در من حس « بدبختی مالی »ایجاد کرد.

که چقدر باید بیچاره باشم که کار کنم و تو بارداری چنین فشارهایی رو تحمل کنم…😣

البته من کارم رو دوست دارم، اما احترام خیلی برام مهمه. هم احترام خودم هم احترام دیگران.

همش با خودم میگم اگر مجبور نبودی، کار میکردی؟

میبینم آره… حتما کار‌ میکردم.

مخصوصا که کارم توی خونه هست.

الان دارم رو خودم کار میکنم که اون حرفا از ذهنم بیرون برن.

دوباره « حس خوشبختی و رو به پیشرفت بودن »رو داشته باشم….

آدم های اطرافمون مهمهن.

اما من آدمِ حذف کردنِ دیگران از زندگیم نیستم. حتی آدم های بداخلاق رو حذف نمیکنم، خودمو باهاشون سازگار میکنم.

در مورد همکاری که فریاد میزد، فکر میکنم درجه اهمیتش خودبخود داره میاد پایین تو ذهنم….

اگر اون فریاد میزنه و من حس بدبختی میکنم، اشکال از اون نیست. اشکال از منه.

من باید محکم تر باشم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خوبهشما میدونید الان هم این وام رو میدن یا نه؟تازگی تشریف بردید؟

عزیزم من دو هفته پیش پرسیدم گفتن فعلا وام نمیدن ولی از آذر ماه دوباره وام رو میدن که برای هر گرم طلا۴۰۰تومن پول میدن،شاید هفته دیگه دوباره رفتم سر بزنم ببینم ارزش داره وام بگیرم یا نه!؟

ما را به جبر هم که شده سربه‌راه کن  خیری ندیده‌ایم از این اختیارها

دوستان ممکنه تجربه یا نظرتون رو درمورد آپارتمان اوقاف بدین؟ خریدش درسته ؟ چون قیمتش نسبت به سند ملکی ...

دوست عزیز به نظر من خونه سند دار کوچیک بگیری بهتر از اینه که خونه اوقاف چند صد متری بخری

عزیزم من دو هفته پیش پرسیدم گفتن فعلا وام نمیدن ولی از آذر ماه دوباره وام رو میدن که برای هر گرم طلا ...

عزیزجان اگر تشریف بردید میشه به منم خبر بدید؟

برای هر گرم طلا 

۴۰۰٫۰۰۰تومان میدن پس( اینطور که گفتن)

حرف‌هات تا حد زیادی درسته:قدیما چون نصف بچه‌ها از بیماری‌ها جون سالم به در نمی‌بردن، میانگین عمر خیل ...

اتفاقا من با نظر شما تو قسمت دوم کاملا هم عقیده هستم 

من در جواب اون دوستمون که گفتن سالمند های الان حتی یک دونه قرص هم نمی‌خورند ولی ما می بینیم که خیلی از آدم ها تو سنین خیلی پایین تر دچار یک سری بیماری ها میشن که حالا نیاز به خوردن دارو درمان تهاجمی یا مثلاً جراحی دارند هست که من گفتم چون ژن های ضعیف به لطف پزشکی زنده موندن ( که در واقع طبیعت بدون وجود درمان می‌خواسته اونها رو حذف کنه ) خوب تو بزرگسالی بیشتر دچار مشکلات میشن که نیاز به مداخله پزشکی داره 

آدم ها الان با دیابت چربی خون فشار بالا مشکلات تیروئید و .... سال ها عمر می کنند و دقیقا نود سالگی رو هم می بینند 

حالا ممکنه سال ها نیاز باشه دارو بخورند ولی طول عمر طبیعی دارند 

این اصلا به خاطر این نیست که آدم های اون موقع سالم تر بودن و الان بیمارتر هستند 

این به خاطر اینه که ژن های قوی اون زمان زنده موندن 

همون موقع هم کلی آدم اصلا پنجاه سالگی رو نمیدیدن به خاطر دیابت بیماری که الان با یه قرص و رژیم غذایی به راحتی کنترل میشه 

و صد در صد آدم های الان استرس به شدت بیشتری دارند 

آدم های قدیم نگرانیشون شاید فقط سیر کردن شکمشون بوده کدومشون درگیر خرید ماشین و خونه دوم و سوم و باغ و ویلا و وسایل خونه آنچنانی بودن 

کدومشون درگیر این بودن که برای آینده بچه هاشون کاری انجام بدن همین که بچه رو بفرستن مدرسه و بعد ازدواج یه اتاق بهش بدن یا چهار تا بشقاب و قاشق بهش بدن رو بزرگ ترین فداکاری می دونستن 

خداییش کاری هم برای بزرگ کردنشون جز اینکه شکمشون رو سیر کنند انجام نمی‌دادن بچه ها خودشون همدیگه رو بزرگ می کردن 

من خیلی خنده ام میگیره یکی بهم میگه من شش تا بچه بزرگ کردم وای تو توی یه دونه اش موندی 

بابا اونا خودشون بزرگ شدن فقط بر اساس شانس ممکنه خیلی هم خوب تربیت شده باشند کدوم یکی از پدر مادرهای نسل های قدیم می دونستن بچه هاشون کلاس چندم هستند چند سالشونه تولدشون کی هست آرزوشون  چیه دلش میخواد چیکار کنه 

ولی الان ما برای همون یه دونه یا دوتا بچه همه توانمون رو میگذاریم از بهترین مدارس و کلاس ها و پرورش استعدادش تا کلاس های ورزشی تا ببینیم تو کدوم قرار رشد کنه 

و تازه کنارش نگران تامین آینده اش هم هستیم 

همین کلی اضطراب و استرس ایجاد می کنه که من مطمئنم نسل قدیم برای ده تا بچه هم نصف الان ما دغدغه نداشتند 

ولی با وجود تمام استرس ها آلودگی شدید و همه اینا باز هم به لطف همون پزشکی همون رسیدگی های پزشکی و توصیه های پزشکی طول عمر آدم ها نه تنها بیشتر شده بلکه آدم ها خیلی به نسبت قبل جوون تر هم موندن 

سلام خانما خسته نباشینحدود صدوپنجاه تومنی پول داریم که تاماه بعد لازممون نمیشه بزارمش توی کدوم صندوق ...

شما چون ماه بعد نیاز به پولتون دارین بهتره صندوق نخرین همون بزارین حامی سود این یه ماه رو بگیرین خوبه

دوستان در رابطه با خرید پارسیان با اعتبار تارا و اسنپ پی تجربه خودمو بگمدرسته کارمزد و مبلغ برای ارس ...

ببر طلافروشی ببینن اصله یا نه

آدم نمیتونه اعتماد کنه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
ببر طلافروشی ببینن اصله یا نهآدم نمیتونه اعتماد کنه

کدش رو دوستان گفتن زدم معتبر بود،با پارسیانهایی که حضوری خریدم مثل هموناست،ان شاءالله که موقع فروش هم مشکلی نباشه

عزیزم میشه دلیلش رو بگید

خب مشخصه از هر نظر معتبره و سند تک برگ به اسمته

خونه هایی که سند تک برگ ندارن معمولا کمتر مشتری دارن،ملت به سختی پول جمع می‌کنند نمیارن پول خونه ای بدن که سند نداشته باشه،تو این جور خونه‌ها احتمال کلاه برداری هم زیاد میشه،تو تهران که معمولا اینطوریه