2777
2789
کیو بانک رو نصب کن و از اونجا ببین.پشت کارتت ی علامت کیو اسکن هست از اونجا میتونی وارد لینکش بشی

سلام عزیزم

من کیو بانک رو نصب کردم ولی برا احراز هویت با هوش مصنوعی مشکل دارم با اینکه تمام مشخصات رو کامل وارد میکنم میگه که اطلاعات درست نیست

شما میتونید کمکم کنید لطفا ببینم مشکل از کجاست 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتن اصلاح میده

شما هنوز ب حرف این تحلیل گرا اعتماد دارین؟من الان چندماهه دارم چک میکنمشون همش چپ و راست میزنن یکیش درست در میاد میگن دیدین ما گفتیم یا اشتبام درمیاد میگن نه شما بد متوجه شدین

یکی رو قیمت ۱۱/۸۰۰سیگنال فروش داد گفت تو اصلاح میخریم طلا رفت تا ۱۳ و سرمایه ملت رو ب فنا داد جالبه هنو حق ب جانب استوری میزاره انقده ک پوست کلفتن

یکی دیگم همین امروز صبح میگفت نخرین صبح شد ۱۳/۱۰۰گفت دیدین ارزون داره میشه بخاطر ۱۰۰تومن!!! بعد یهو رفت بالا الانم ۱۳/۷۰۰هست حالا اومده ماست مالی ک نه قیمت لحظه ایی هست

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید

همسر من کارمنده و بعد از مرخص شدن از کارش با اسنپ کار میکنه تا بتونیم قسط ها رو بدیم یعنی مجبوره که با ماشین کار کنه بنده خدا

ما مستاجر هستیم و خونه از خودمون نیست این هارو گفتم تا

بهتر راهنماییم کنید

ما یه ماشین داریم برای سال ۹۲هستش چون شوهرم باهاش کار میکنه دیگه انگار عمر خودش رو کرده الان تو همین ماه ما مجبور شدیم ۸۰میلیون خرج کنیم چون دوبار واشر زد

حالا همسرم میگه ماشین رو عوض کنیم و برای اینکار هرچی پس انداز نقدی و طلا داریم رو باید بدیم به نظر شما منطقی هست اینکار؟

سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنیدهمسر من کارمنده و بعد از مرخص شدن از کارش با اسنپ کار میکنه تا ...

من جاتون بودم اینکارو الان نمیکردم شما ک دوبار واشر زده بردین درست کردین چندماهی باهاش مدارا کنید

با ماشین نو هم ک نمیشه رفت اسنپ واقعا حیفه ببری مسافر سوار کنی بندازی ب خرج دوباره ماشین تو مسافر کشی ریز میشه

یعنی از دیجی پی بخش خرید طلا داره خرید بزنم؟؟شما میخرین؟برداشت وواریز داشتید تاحالا؟مرسی عزیزم

نه از دیجی کالا بخش خرید دیجیتال طلا

بقیه اش بله خریدم و فروختم بعضی اوقات هم خیلی سریع نشسته به حساب

گهگاهی هم یکم دیرتر

ولی من خیلی بیشتر از میلی قبول اش دارم

سلام عزیزم من کیو بانک رو نصب کردم ولی برا احراز هویت با هوش مصنوعی مشکل دارم با اینکه تمام مشخصات ر ...

سلام عزیزم

من فقط کیو بانک رو نصب کردم و موقع اجرا با بوزر پسورد قبلی وارد سوم.

اما برای همسرم از طریق هوش مصنوعی احراز هویت کرد.

نمیدونم چرا دو تا روش متفاوت بود !

الان دقیقا سوالتون چیه تا از همسرم بپرسم براتون

شما هنوز ب حرف این تحلیل گرا اعتماد دارین؟من الان چندماهه دارم چک میکنمشون همش چپ و راست میزنن یکیش ...

منم همنیطور گول خوردم دیروز رو 13 تومن فروختم یه مقدار، یک روزه شد 13.600 کلی دارم حرص میخورم

کلا ایرانی یعنی حرص خوردن، خوشبحال هرکی بیخیاله و براش مهم نیست

آخه کلی زحمت میکشیم برا این پولا از دست دادنشون خیلی غصه داره

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 

سلام دوستان عزیزم

منم بالاخره خونه خریدم خیلی خوشحالم

حقیقتش من یه دختر مجردم که با خانواده زندگی میکنم. تا هشت سالگی زندگی خیلی خوبی داشتیم شرایطمون عالی بود خونه زمین ماشین همه چی داشتیم.. اما بعدش همه چی خراب شد بابام ورشکست شد و زندگی سختی شروع شد. بابام هم مریض احوال شد. توی این شرایط ما بچه ها بزرگ شدیم و سعی کردیم رو پای خودمون وایستیم.من به شخصه از هیجده سالگی که وارد دانشگاه شدم حتی پول تو جیبی هم از خونوادم نگرفتم سعی کردم در کنار درس و دانشگاه کاره پاره وقت داشته باشم و کمک خرج خودم و خونوادم باشم.بعد از دانشگاه خدا خواست و آزمون استخدامی قبول شدم و شاغل شدم . قسطی ماشین خریدم و خودمو به زندگی ایده آلم نزدیک و نزدیک تر کردم. بعد از اون با خواهرم تصمیم گرفتیم خونه مون رو از جای متوسط شهر جابجا کنیم بیاییم بالای شهر. همیشه دوس داشتم این سمت شهر زندگی کنم فرهنگشون و آدماشو خیلی دوس داشتم. البته محل کارمم هم این سمت هستش. خلاصه با سختی خونواده رو راضی کردیم و اومدیم بالاشهر.

سلام به همگی

من یک روز نشستم محصولات پوستی و آرایشی رو مرتب کردم

از یک سری ها نصفه نصفه مونده بود

نصفه ها رو گذاشتم جلو دست تا اول از اون ها استفاده کنم

برای من روش استعلام گرفتن خیلی جواب میده

حالا می خواد کابینت ها باشه می خواد وسایل شخصی مثل لباس و محصولات آرایشی پوستی باشه

خیلی شنیدم مثلا یکی گفته فلان چیز رو خریدم بعد دیدم تو کابینت دارم

اما خوب اگر از کابینت ها هر چند وقت یکبار استعلام می گرفت نه چیزی خراب میشد و تاریخ گذشته نه دوباره کاری میشد برای خرید

زمان ارزشمند ترین چیزی هست که هر انسانی داره پس مراقب باشیم چطور داریم خرجش می کنیم

تا آخر سال سه ماه بیشتر نمونده حواسمون باشه از لیست اهداف و برنامه هامون جا نمونیم

شما هنوز ب حرف این تحلیل گرا اعتماد دارین؟من الان چندماهه دارم چک میکنمشون همش چپ و راست میزنن یکیش ...

اصلا تو ایران تحلیل جواب نمیده. مگه اینجا نظم داره که با کندل و فرمول بشه حساب کرد.

من با اتفاق دیروز استرالیا فهمیدم طلا بشدت باز بالا میره.

از سال 97 که با نی نی سایت و تاپیک های پس انداز و مدیریت مالی آشنا شدم تازه راه و رسم پول جم کردن و یاد گرفتم. یادم میاد اولین وامی که گرفتم بیست میلیون بود که اگه اشتباه نکنم سکه تمام اون موقع چهار یا پنج میلیون بود با این پول سکه خریدم و نگه داشتم. این سالها مدام در حال طلا خریدن و پس انداز بودم. البته در این بین خودمو سختی نمیدادم واقعا . به خودم میرسیدم مسافرت میرفتم عمل زیبایی انجام دادم .کلاسهای مختلف ثبت نام کردم مدرک مربیگری و داوری گرفتم و سعی کردم در کنار همه این کارها پس اندازمم داشته باشم. شعارم این بوده همیشه" شاید آدم یه چند سالی دیرتر به آرزوهاش برسه اما باید از مسیر لذت برد چون سالهای جوونی دیگه برنمیگرده شور و اشتیاق خیلی کارها رو ممکنه بعدا نداشته باشی"

خلاصه ثمره ی پس انداز این هفت سال باعث شد بتونم خونه ی مورد علاقمو بخرم اونم بالا شهر . خونه کوچیکه اما تمیزه حداقل چهار سال خالی بوده چون صاحبش یه شهر دیگه زندگی میکنه.

راستی دوستان شنبه که رفتم طلافروشی شنیدم که قراره از دی ماه به فروش طلا مالیات تعلق بگیره. جزئیاتشو نمیدونم اما دوستانی که قصد فروش دارین حتما بپرسید تا دیر نشده.