ببین کمخونی داری درست ، قرص آهن و حبوبات و جیگر مصرف کن. اماااا جدا از همهی اینها روحیهت خیلی مهمه. دور از جونت فک کن جونت در خطره !☺️ اونموقع درد دندون و خونریزی در درجهی دوم اهمیت قرار میگیره!
پاشو بگو یا علی ، نترس هیچیت نمیشه! یه بسمالله الرحمن الرحیم بگو ، اسم خدارو بیار و از خدا بخواه بهت نیرو بده. تو میتونی ، چیزی نشده که! یه دونه دندون کشیدی!
چند سال قبل موقع تمرین گذشتن از موانع وقتی میخواستم از یه ساختمون مخروبه پایین بپرم یه میلگرد که بیرون زده بود رفت تو بازوی چپم . طوری که مثل لباس رو چوب رختی آویزون شده بودم با این تفاوت که میلگرده تو بازوم بود و رگ و ماهیچههای بازومو جر داده بود ، میلگرده اونقدر بلند نبود که بخاطر وزنم خم شه ، شاید ۱۷ ، ۱۸ سانت ازش بیرون بود که ده سانتش رفته بود تو بازوم. خون از سمت چپ بدنم راه افتاده بود و کفش چپم پر خون بود. کسی ام نبود کمکم کنه به هر دردسری بود دست راستمو گرفتم به یه تیکه از دیوار و خودمو بالا کشیدم و میلگرده از تو دستم در اومد.
اینقدر خون ازم رفته بود که نمیتونستم سر پا بمونم. تازه یکی از دوستام رسید و وقتی لباس منو پره خون دید زهره ترک شد. من دیگه بقیهشو نیمه هشیار بودم. تا اینکه ده دوازده تا بخیه زدن تو بازوم و کمکم حالم خوب شد!
منظورم اینه اون حد ازم خون رفت و نمردم ☺️. خودتو نباز. بگو چیزی نیست. ایمان داشته باش که چیزی نیست. حالت انشاالله خوب میشه!