anare_soorati مدیر استارتر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 9840 عنوان به نیت حاجاتتون حمد میخونم 140 بازدید | 27 پست سلام بچه ها دلم داره به شدت شور میزنه، منتظر یه خبرم، فقط به ذهنم رسید بیام اینجا و واسه 40 نفر دعا کنم، سرم گرم شه و زمان بگذره..هر کی پیام میذاره به نیت حاجتی که داره یه حمد میخونمان شاالله به زودی حاجتتون براورده به خیر شه لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦ 1403/02/12 | 16:56 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنه_دختری_در_پاریس عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 21290 ثنا مهاجرت به چین از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد
bahariiiip عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 4128 من 🥺 مریمم میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا
دیگه_تکرار_نمیشه عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 2894 برا من بخون شوهرم باهام آشتی کنه خیلی زودزندگیم درست بشه
69mehraban عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 52 سلام ممنون میشم برای سلامتی پدرم و روند بهبودی عالی سریعش بخونیدان شاالله شما هم حاجت روا باشید
anare_soorati مدیر استارتر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 9840 ثنا مهاجرت به چین سْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ﴿۶﴾ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ﴿۷﴾ لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦
گلنازززم2 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 19076 عزیزم به نیت رفع مشکل و درگیری خانواده من هم بخون .ان شالله خبر خوب بهت برسه یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی
anare_soorati مدیر استارتر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 9840 ایشالا توام به هرچی میخوای برسی عزیزم بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ﴿۶﴾ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ﴿۷﴾ لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦
گلنازززم2 عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 19076 برا همه کاربران صلوات فرستادم یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی
anare_soorati مدیر استارتر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 9840 دلت آروم . الهی خبر خوش بشنوین . التماس دعا 😔 بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾ اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ﴿۶﴾ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ﴿۷﴾ لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦