2777
2789
عنوان

قید همچیزو زدم..

107 بازدید | 11 پست

قید تک تک رفیقام و عشقمو زدم دیشب که برگشت الکی بهش گفتم دارم ازدواج میکنم و عکس فیک براش فرستادم امیدوارم ته همه این گذشتنا از خوشیا و پسر بازیا و ادمای بیخود بتونم یه زندگی برای خودم بسازم و به اون چیزی که حقمه برسم

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متوجه نشدم چرا؟ مانع پیشرفتت بودن همشون؟

تو این دوره زمونه ادم بدون دوست پسر نیس شایدم دور و بر من دخترا لاشی بودن که به یکی ام راضی نبودن و میخاستن منم مث خودشون باشم و بدون اطلاعم به پسرا معرفیم میکردن یا تا یذره درس میخوندم و موفق میشدم میومدن سراغم اما تو حال بد مث سگ تنهام میزاشتن

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
پسره کار خاصی نکرد؟همینجوری گفت باش تموم سطحی بوده پس نه

برا اون خیلی سطحی بود اره ولی من دوسال خودمو خانوادمو پاره کردم سر این پسر تر زدم تو کنکور و افسردگی گرفتم و وفادار موندم پسری که بعد دوسال یبارم حضوری منو ندید

به خودت می گفتی عمیق میشه؟

پسره با حرف فقط خرم میکرد و میزاشتم سرکار منم که دوسش داشتم و کور شده بودم نمیفهمیدم

تا آدم شغل و کارش معلوم نشه ثبات نداشته باشه نباید واسه کارای مهم تصمیم بگیره

درسته اونم با یه پسر اشتباه..