2777
2789
عنوان

جهیزیه😍

267 بازدید | 36 پست

سلام این فرش با این رنگ‌چوب مبل بهم میان؟؟

اگر نه چه رنگی یه این فرش یا مبل میاد

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

به نطر من خوبه فقط مدل مبل یکم نمیاد بهش به نظرم سلطنتی تر باشه بهتر میشه

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

تو فرش طوسی و رنگ تند نداشته باشه قشنگتره

رنگ مکمل گلبهی یا کرم و رنگای خنثی بهتره 

البته نظره منه.

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️ 🙏لطفا درخواست ندین🙏

این مدل فرشا خیلی مرده ان

نمیدونم حس خونه نمیدن

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

به نطر من خوبه فقط مدل مبل یکم نمیاد بهش به نظرم سلطنتی تر باشه بهتر میشه

مبلم این نیست یه حالت نئوکلاسیک‌و کلاسیکه 

فقط رنگشو‌میخام بدونم‌بین این رنگ با رنگ تقریبا تن بژ یا طوسی باپتینه طلایی موندم هردوش خیلس نازن

تو فرش طوسی و رنگ تند نداشته باشه قشنگتره رنگ مکمل گلبهی یا کرم و رنگای خنثی بهتره  البته نظر ...

😘مرسی گلم

مبلم این نیست یه حالت نئوکلاسیک‌و کلاسیکه  فقط رنگشو‌میخام بدونم‌بین این رنگ با رنگ تقریبا تن ...

ده بیست سی چهل کن😂

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞