2777
2789
عنوان

کالباس خونگی 🤗🤗

204 بازدید | 18 پست

هم سالمه هم اقتصادی👨🏻‍🍳🤩:

نصف یک عدد سینه مرغ و یک عدد ران مرغ و میکس میکنیم .

نمک پودر فلفل سیاه و قرمز دارچین پودر کاری و پودر سیر از هرکدوم نصف قاشق چایی خوری میریزیم 

3قاشق غذاخوری روغن مایع

دونیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 

یک قاشق غذاخوری سس کچاب

دوباره میکس میکنیم

دو عدد قارچ متوسط و یک عدد هویج متوسط و نگینی خورد میکنیم و به مواد اضافه میکنیم اگه دوست داشتید خلال پسته هم میتونید بریزید با قاشق باز مخلوط میکنیم 

یه لیوان نشکن بردار یه ذره چربش کن مواد و بریز توش مواد و کاملا فشردش کن 

با 3لایه فویل روی لیوان و میپوشونیم 

داخل قابلمه یک سوم لیوان اب بریز لیوان و بذار داخلش 

رو حرارت متوسط یکساعت زمان بدید تا اماده بشه بعد هم برش بدهید میتونید تو فریزر هم نگهداری کنید

نوش جونتون🌱💚

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
شما این دستورو درست کردین مثل بیرونیا خوشمزه شد؟ 

بله 

عالی میشه من خودم خلال پسته رو نریختم من حتی سوسیس یا همبرگر ناگت فلافل همه رو خودم اماده میکنم

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما این دستورو درست کردین مثل بیرونیا خوشمزه شد؟ 

ببخشید لایکت کردم امضاتو نخوندم

بله  عالی میشه من خودم خلال پسته رو نریختم من حتی سوسیس یا همبرگر ناگت فلافل همه رو خودم اماده ...

اخه دوست من میگفت من درست کردم قابل خوردن نبود کلی مواد هم هدر رفت

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

اخه دوست من میگفت من درست کردم قابل خوردن نبود کلی مواد هم هدر رفت

نمیدونم من درست کردم خوب شد 

نه خوشمزه میشه ولی مثل بیرونیا نمیشه

یه ذره بافتش سفت تره ولی خوشمزس من تا پنیر پیتزا هم خودم اماده میکنم

آره خوشمزه  آفرین پنیر پیتزا چجوری درست میکنی؟

4لیوان شیر

1پیمانه سرکه(من پیمونه هام لیوان فرانسویه)

3ق غ نمک

آره خوشمزه  آفرین پنیر پیتزا چجوری درست میکنی؟

شیر  را تو یک قابلمه بزرگ بریزید و بجوشونید  با دماسنج چک کنید که دمای آن به 45 درجه برسد اگر دماسنج هم در دسترس نبود، دست خود را بشویید و یک انگشت خود را داخل شیر بذارید اگر آنقدر گرم که  گرما را حس می‌کنید ولی انگشت‌تان نمی‌سوزد، پس دما درست است.