رویایی_۸۲ مدیر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 5567 عنوان ترسناک | مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 45 پست لطفا فیلم ترسناک معرفی کنیدچرت و پرت نباشه چندشم نباشه درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 1403/02/12 | 14:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
chickoo عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1373 ن چندش نیست سجنی و دابه و جادوی س حرف، و جنگیر اینا عالیهههه بعدشم راهبه و احضار، جنگیری خدا ... عزیزم احضار ۱تا۳ میرن تو رتبه اول فیلم ترسناک .بعدش جنگیر که من اصلا نترسیدم بعدش راهبه بعد سجین
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 6547 یجوری میره تو مختا اونجوری ترسناک نیست ولی انگار همرو دیگه اینشکلی میبینی🤣 یکاری میکنه که تا مدتها از لبخند آدما بترسی😂 در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
chickoo عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1373 خیلی دلهره آور بود اتفاقا جامپ اسکیرش هم زیاد بود من وسطاش خابم گرفته بود
رزقرمزیی عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 1175 دقیقا منم انقدری که من ازین ترسیدم از کانجرینگ و اینا نترسیدم من از وحشت در امیتی ویل هم ترسیدمچندتا فیلم خوب میخوام مثل اینا که دیگه پیدا نکردم به خاطر خودت،روی خودت کار کن!🙃✨
رزقرمزیی عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 1175 یکاری میکنه که تا مدتها از لبخند آدما بترسی😂 دقیقاا🤣 به خاطر خودت،روی خودت کار کن!🙃✨
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 6547 من وسطاش خابم گرفته بود احتمالا شما ازون دست آدمایی هستی که به اصطلاح توپ هم تکونشون نمیده انقد که نترس و بی خیال هستن. در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
افسر،ارشد،ارتش،اتریش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7110 عزیزم احضار ۱تا۳ میرن تو رتبه اول فیلم ترسناک .بعدش جنگیر که من اصلا نترسیدم بعدش راهبه بعد سجین&nbs ... احضار ک زیاد ترسناک نبود، سجین و دابه هم چون طلسم و اینا بود و فرهنگشون ب ما نزدیک تربود تاثیرش بیشتر بود یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
chickoo عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1373 احتمالا شما ازون دست آدمایی هستی که به اصطلاح توپ هم تکونشون نمیده انقد که نترس و بی خیال هستن. اره واقعا هیچ فیلم ترسناکی اونقدا بهم هیجان نداده خیلی دلم میخاد منم بترسم ولی نشد حتی نصف شب با هنذزفری جای تاریک بازم هیچ حسی نداد😐
chickoo عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1373 احضار ک زیاد ترسناک نبود، سجین و دابه هم چون طلسم و اینا بود و فرهنگشون ب ما نزدیک تربود تاثیرش بیشت ... اتفاقا رو دست احضار نیومده..اد و لورین خیلی قشنگ بازی میکنن
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 6547 اره واقعا هیچ فیلم ترسناکی اونقدا بهم هیجان نداده خیلی دلم میخاد منم بترسم ولی نشد حتی نصف شب با هنذ ... عجیبه واقعا.پس شما کلا راجع ب فیلمای ترسناک نگو که ترسناک نیستنبگو من نمیترسم هیچ جوره😂😂 در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
افسر،ارشد،ارتش،اتریش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7110 اتفاقا رو دست احضار نیومده..اد و لورین خیلی قشنگ بازی میکنن اره اونارو خیلی بازیشونو دوسدارم یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 6547 احضار ک زیاد ترسناک نبود، سجین و دابه هم چون طلسم و اینا بود و فرهنگشون ب ما نزدیک تربود تاثیرش بیشت ... عاشق اسم کاربریتمسه بار پشت هم بگو 😂 در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
chickoo عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1373 عجیبه واقعا. پس شما کلا راجع ب فیلمای ترسناک نگو که ترسناک نیستن بگو من نمیترسم هیچ جوره😂😂 😂😐باید برم تو قبرستون امتحان کنم
افسر،ارشد،ارتش،اتریش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7110 عاشق اسم کاربریتم سه بار پشت هم بگو 😂 😂😂❤دیگ انقدر گفتم صدبارم میتونم بگم یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
رویایی_۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 5567 هیچ فیلم ترسناکی دیگه بهم هیجان نمیده😐 ترسدونت خراب شده 😂😂 درخواست دوستی قبول نمیکنم،،،