رویایی_۸۲ مدیر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 5567 عنوان ترسناک | مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 45 پست لطفا فیلم ترسناک معرفی کنیدچرت و پرت نباشه چندشم نباشه درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 1403/02/12 | 14:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افسر،ارشد،ارتش،اتریش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7110 اینا چندش نیستن🥲 کدومشون از همه بهتره ن چندش نیست سجنی و دابه و جادوی س حرف، و جنگیر اینا عالیههههبعدشم راهبه و احضار، جنگیری خدا یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥
رویایی_۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 5567 candy man معنیش میشه مرد آب نباتی کابوس در خیابان الم مرسی گل درخواست دوستی قبول نمیکنم،،،
رویایی_۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 5567 ن چندش نیست سجنی و دابه و جادوی س حرف، و جنگیر اینا عالیهههه بعدشم راهبه و احضار، جنگیری خدا ... مرسی عزیزم درخواست دوستی قبول نمیکنم،،،
رویایی_۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 5567 وای خیلی بد بود این وای من اینو انتخاب کردم ببینم🥲امیدوارم شب بتونم بخوابم😂 درخواست دوستی قبول نمیکنم،،،
رزقرمزیی عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 1175 smile مثل این چی دیدی خوب باشه و چندش نباشه به خاطر خودت،روی خودت کار کن!🙃✨
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 6547 وای خیلی بد بود این ینی منظورت از بد چیه؟ خیلی ترسیدی یا نه در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
رزقرمزیی عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 1175 وای من اینو انتخاب کردم ببینم🥲امیدوارم شب بتونم بخوابم😂 یجوری میره تو مختااونجوری ترسناک نیست ولی انگار همرو دیگه اینشکلی میبینی🤣 به خاطر خودت،روی خودت کار کن!🙃✨
chickoo عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1373 وای من اینو انتخاب کردم ببینم🥲امیدوارم شب بتونم بخوابم😂 ن بابا ترسناک نبود زیاد
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 6547 مثل این چی دیدی خوب باشه و چندش نباشه it followsحتما ببینتوی کل فیلم یه بی قراری خاصی داری قشنگ آدم میره توی بحر فیلم در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
رزقرمزیی عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 1175 ینی منظورت از بد چیه؟ خیلی ترسیدی یا نه یعنی با اینکه حالا خیلی صحنه های ترسناک نداشت و من خیلی چیزای ترسناک تر دیدم،ولی یه جوری بود ازش ترسیدم به خاطر خودت،روی خودت کار کن!🙃✨
رزقرمزیی عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 1175 it follows حتما ببین توی کل فیلم یه بی قراری خاصی داری قشنگ آدم میره توی بحر فیلم عهه باشه ممنون به خاطر خودت،روی خودت کار کن!🙃✨
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 6547 ن بابا ترسناک نبود زیاد خیلی دلهره آور بود اتفاقاجامپ اسکیرش هم زیاد بود در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...
_galadriel_ عضویت: 1402/08/14 تعداد پست: 6547 یعنی با اینکه حالا خیلی صحنه های ترسناک نداشت و من خیلی چیزای ترسناک تر دیدم،ولی یه جوری بود ازش ترس ... دقیقا منم انقدری که من ازین ترسیدم از کانجرینگ و اینا نترسیدم در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجهای ندارد...