2777
2789

اگه مذهبی هستید

ترید طلای آب شده دارای اشکال شرعی هست

ترید کردن اصلا آسون نیست مخصوصا طلا که بسیار حساس هست

صرفا با یدند چند تا کلیپ هم تریدر نمیشید سال تلاش و تمرین و پشتکار میخواد

از هیچ پکیج فروشی هم آموزش نخرید تمام آموزشا رایگان هست 

بهترین منبع آموزشی هم یوتیوبه

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
اگه مذهبی هستید ترید طلای آب شده دارای اشکال شرعی هست ترید کردن اصلا آسون نیست مخصوصا طلا که بسیار ...

اتفاقا من یک پکیج آموزشی گرفتم میگ طلای آب شده اگ بروکر ایرانی داشته باشه حلال 

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مذهبی هستید ترید طلای آب شده دارای اشکال شرعی هست ترید کردن اصلا آسون نیست مخصوصا طلا که بسیار ...

اتفاقا میگ ک فارکس دارای اشکال شرعی هست چون نمیدونیم که کجا سرمایه گذاری میشه یا ارز دیجیتال که خیلی از معاملاتش واقعی نیس

اتفاقا من یک پکیج آموزشی گرفتم میگ طلای آب شده اگ بروکر ایرانی داشته باشه حلال 

حلال و حروم دین رو کی تعیین میکنه مراجع تقلید یا کسی که پکیج میفروشه؟

گفتم که بدونید اگه مذهبی هستید اگه نیستید که موردی نداره

ولی صرفا با دیدن کلیپ نمیشه چیزی یاد گرفت حداعقل باید ۱ سالی در دمو تمرین کنید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
حلال و حروم دین رو کی تعیین میکنه مراجع تقلید یا کسی که پکیج میفروشه؟ گفتم که بدونید اگه مذهبی هستی ...

تمرین هاشو از کجا بیارم؟

یا یوتوب چی سرچ کنم 

تمرین هاشو از کجا بیارم؟ یا یوتوب چی سرچ کنم 

طلای آب شده یه دمو داره که با پول مجازی تمرین میکنید چیزی که یاد گرفتید

سرچ کنید تحلیل تکنیکال یا آموزش طلای آب شده و...

طلای آب شده یه دمو داره که با پول مجازی تمرین میکنید چیزی که یاد گرفتید سرچ کنید ت حلیل تکنیکال یا ...

شما الان چند وقت کار میکنین ؟ چقدر درآمد دارین؟ از طلای آب شده هم دارین درامد؟

شما الان چند وقت کار میکنین ؟ چقدر درآمد دارین؟ از طلای آب شده هم دارین درامد؟

۵ سال هست کار میکنم ۲ سال آماتور ۳ سال حرفه ای

در آمد ثابت نیست متغیر هست به چند چیز بستگی داره

میزان سرمایه اولیه و میزان ریسک و سبک معاملاتی و وضعیت بازار و...

عمده در آمد من تز فارکس هست گاهی اوقات بورس و طلا هم معامله میکنم

۵ سال هست کار میکنم ۲ سال آماتور ۳ سال حرفه ای در آمد ثابت نیست متغیر هست به چند چیز بستگی داره می ...

یعنی من نمیتونم با دو سه ماه تمرین به حداقل درآمد برسم؟ بعد هی کسب تجربه کنم؟

یعنی من نمیتونم با دو سه ماه تمرین به حداقل درآمد برسم؟ بعد هی کسب تجربه کنم؟

اصولا که نباید بشه

حالا بماند که چه آموزشایی دیدید و تمرین کردید که به حد اعقل در آمدم برسید این بازار هم سود داره هم ضرر هر روز سود نمیکنید

دارای فشار روانی و استرس زیادی هست 

صرفا با چند تا کلیپ دیدن هیچ‌کسی تریدر نمیشه باید دود چراغ بخورید و چهار دستو پا راه برید و زمین بخورید بعد آیا موفق میشید یا نه بستگی به خیلی چیزا داره

اونایی که پکیج‌میفروشن خودشون در آمدشون از پکیج فروشی هست نه ترید کردن

اصولا که نباید بشه حالا بماند که چه آموزشایی دیدید و تمرین کردید که به حد اعقل در آمدم برسید ...

چقدر شما آدمو همش ناامید میکنید الان دوست خودم طلای ای شده آموزش دیده دوماه تمرین کرده الان تونسته درآمد حداقلی داشته باشه از این کار نمیگم زیاد! 

بعد شما همش وایبر منفی دارین که فقط خودتون میتونین بقیه نمیتونن..

میزان هوش استعداد و توانایی آدما باهم متفاوته

منم میخوام با حداقل سرمایه و پول اضافه بیام که اگ ضرری هم بود خسارتی بهم وارد نشه ولی شما س کله گفتی نه!

چقدر شما آدمو همش ناامید میکنید الان دوست خودم طلای ای شده آموزش دیده دوماه تمرین کرده الان تونسته د ...

اولا دوست شما وقتی ۱ سال پشت سرهم سود ده شد میتونه ادعا کنه که به در آمد رسیده نه فقط تو عرض یکی دو ماه

دوما آزموده را آزمودن خطاست اینا نجربه شده که به شما انتقال دادم حالا مختارید با یه پکیج حریدن به بازار ورود کنید و نتیجش رو ببینید

سوما من نگفتم فقط من موفق میشم بگیه نمیشن یا نمیتونن

من چندین بار سرمایمو از دست دادم از صفر شروع کردم تا اینا رو یاد بگیرم

چهارما تمام تبلیغات و سودایی که اکثرا میگن و نشون میدن در حساب آزمایشی هست و نباید باور کنید

پنجما میتونید با حداقل سرمایه شروع کنید و ببنید چی به چیه

گفتنیا رو گفتم خواه پند گیرید و خواه ملال